2777
2789
عنوان

هنوز حس بد اون روز همراهمه...

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 27 پست
درد من اینه که بعد از اون اتفاق من خیلی سرخورده شدم و اعتماد به نفسمو از دست دادم چون خیلی دختر حسا ...

اشتباه نکن، خودت باید به خودت کمک کنی ،اینطوری خودت و زندگیتو نابود می‌کنی ،نذار اون لذت ببره از این حال و روزت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی روانشناس رفتم عزیزم یه مدت حتی قرص مصرف میکردم ولی اون زخم حرفا هیچ موقع خوب نشدنو هر روز تاز ...

خدا عقل بده به آدما که زخم نزنن بمیرم برای دلتون عزیزم پس اگه میتونید پیداش کنید و حرفاتون رو بزنید خیلی خوبه یا حتی دورادور خبر بگیرید اما مطمئن باشید کسی که دلی رو شکسته تاوان پس میده تو همین دنیا

احترام به خود رو هم گوش دادین؟ 

عزیزم حقیقتش فراموش کردم 

یادمه دوره جذابیت درونی و عزت نفسو گرفتم

این مال ۵سال پیشه

متاسفانه دیگه ازدواج که کردم ادامه ندادم ولی هنوز کانالشو دارم گاهی ویساشو گوش میدم

خدا عقل بده به آدما که زخم نزنن بمیرم برای دلتون عزیزم پس اگه میتونید پیداش کنید و حرفاتون رو بزنید ...

واقعا به این معتقدین؟

ولی من روز به روز خوشحالتر و بهتر میبینمشون

اصلا دلم نمیخواد باهاشون رودررو بشم و خودمو کوچیک کنم

اما با تمام وجودم به خدا سپردمشون 

واقعا به این معتقدین؟ ولی من روز به روز خوشحالتر و بهتر میبینمشون اصلا دلم نمیخواد باهاشون رودررو ...

آره گلم به شدت اگه این دنیا نشد اون دنیا بالاخره خدایی هست اتفاقا اینایی که الان خوشحالن خدابهشون فرصت داده و تلافی رو گذاشته جای دیگه هنوزم که دنیا باقیه شما صبر کن خواهی دید امیدوارم با همسرتون بهترین روزا رو داشته باشید🌹

عزیزم حقیقتش فراموش کردم  یادمه دوره جذابیت درونی و عزت نفسو گرفتم این مال ۵سال پیشه متاسفان ...

ا

میدوارم دوباره رو خودتون کار کنین و اوضاع عالی تر بشه. درسواره احترام به خود سوالاتی اولش مطرح می کنه تا حدودی به موضوع شما ربط داره شاید کمکی کنه. ♥️ 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

فقط واگذار کن ب خدا و دیگه فکر نکن🙂

متاسفانه ماها خیلی دل نازکیم خیلی .اگه بدجنس بودیم بدجنسی دیگران برامون قابل تحمل بود.دلمون میخاد همه مثل خودمون ساده باشن ولی اینجور نیست

فقط واگذار کن ب خدا و دیگه فکر نکن🙂 متاسفانه ماها خیلی دل نازکیم خیلی .اگه بدجنس بودیم بدجنسی دیگر ...

سلام عزیز دلم خوبی؟

آره متاسفانه اشکالمون اینه که همرو مثل خودمون میبینیم