2777
2789
و از اونجایی ک خونمون در حال ساخته احتمالا وایسم فر تو کار بخرم و بقیه چیزا ب عهده همسرم هست البته ن ...

منم دقیقا منتظرم خونمون حاضر شه ب همسرم بگم فر توکار بگیره عالیهههه

همیناهم بهنریناش رو خریدی❤😍مبارکن باشه 

اره اگه ایرانی میخریدم پولم همه چیز رو اوکی میکرد دخترعموم ایرانی گرفت ۱۳۰ شد فول اما من خانوادم پول داشتن اما بهم ندادن من وام ازدواج خودم و پس اندازم رو گذاشتم ک شد اینقدر

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا منتظرم خونمون حاضر شه ب همسرم بگم فر توکار بگیره عالیهههه

اره من مجبورم ی مدتم مستاجر باشم چون تحویل خونه برای خرداد سال ایندس و اینکه بخایم کابینت و کمد کنیم و پکیچ و اینا خیلی طول میکشه نامزدم میگه یسال اجاره باشیم ولی من میگم کمتر😂خیلی برام سخته جا ب جا شدن تو خونه خودمون تو عمرم خونه تکونی و اسبابکشی نداشتیم

اره من مجبورم ی مدتم مستاجر باشم چون تحویل خونه برای خرداد سال ایندس و اینکه بخایم کابینت و کمد کنیم ...

نمیشه تو عفد بمونین اون یه سالو؟ ماهم اگ میخاستیم بریم مستاجری پارسال میرفتیم ولی موندیم توعقد تا خرداد ک خونمون حاضر شه

اره اگه ایرانی میخریدم پولم همه چیز رو اوکی میکرد دخترعموم ایرانی گرفت ۱۳۰ شد فول اما من خانوادم پول ...

مشهد رسم اینه یخچال گاز لباسشویی سرویس چوب تی وی فرش ظرفشویی ازین تیکه ها سه چهارتاشو داماد میخره همش ب عهده عروس خیلی سخته

نمیشه تو عفد بمونین اون یه سالو؟ ماهم اگ میخاستیم بریم مستاجری پارسال میرفتیم ولی موندیم توعقد تا خر ...

خانوادم نمیزارن کلا نمیزارن کسی بیشتر از یکی دوماه نامزد باشه منم سر همین موضوع با نامزدم ۳ سال دوست بودم تا شناخت ازش پیدا کنم ک روش ازدواجم ب مزاق اونا خوش نیومد سر همون بهم جهاز ندادن حتی ضامن وامم هم نشدن من خودم طرحم تو دامپزشکی حقوقم خیلی کمه واقعا اذیت شدم ولی امیدوارم وقتی خونه حاضر بشه خوشحال بشم

مشهد رسم اینه یخچال گاز لباسشویی سرویس چوب تی وی فرش ظرفشویی ازین تیکه ها سه چهارتاشو داماد میخره هم ...

ما سرویس خواب و تلوزیون و نصفی از فرشا در حالت عادی ب عهده داماده بقیه همش عروس ولی من خانوادم ندادن دیگه خودم خریدم البته خانواده همسرم نمیدونن  ناقص هست جهازم😂 نامزدم نزاشت کسی بفهمه

خانوادم نمیزارن کلا نمیزارن کسی بیشتر از یکی دوماه نامزد باشه منم سر همین موضوع با نامزدم ۳ سال دوست ...

ای خدا چه سخت...  غصه نخور عزیزم. مهم اینه رسیدی به اونی که میخای. منم 4ساله عقدم😔

ما سرویس خواب و تلوزیون و نصفی از فرشا در حالت عادی ب عهده داماده بقیه همش عروس ولی من خانوادم ندادن ...

الان اونارو میخره شوهرت یا نع؟؟  چرا ندن اخه چرا لج کردن

ای خدا چه سخت...  غصه نخور عزیزم. مهم اینه رسیدی به اونی که میخای. منم 4ساله عقدم😔

من پدرم فوت شده پیش خانواده پدربزرگمم مادرم ازدواج کرده زندگی کردن با رسومات قبلی خیلی سخته نامزدم ۳ ساله خاستگاری قبلا خونه نداشت و خانوادم از خانوادش بدشون میومد چون فامیل دوریم کلا خانواده من فقط خودشون رو خوب میبینن و همه بدن خیلی اذیت شدم به حدی ک پارسال سر خاستگاریمون ک شکست خورد یک هفته اعتصاب غذا کردم اخرش هم خشک و خالی عین طرد شدها رضایت دادن ولی اینکه خونه میسازید خیلی خوبه مطمئنم همه ناراحتی این ۴ سالو میشوره 

الان اونارو میخره شوهرت یا نع؟؟  چرا ندن اخه چرا لج کردن

اره گفت خودم میخرم یکی اینکه دوست بودیم به عقیده خانوادم من سرکش ترین دختر دنیام و اینکه از خانوادش خوششون نمیومد میگفتن پدربزرگ این پسر پدرتو چشم زده ک فوت شده و اینا 🤣 تازه من ی قطعه زمین دارم میخاستن اونم ازم بگیرن با تهدید ب شکایت نزاشتم

من پدرم فوت شده پیش خانواده پدربزرگمم مادرم ازدواج کرده زندگی کردن با رسومات قبلی خیلی سخته نامزدم ۳ ...

الهی بگردم خدا رحمت کنه پدرتو ❤ خیلی ناراحت شدم. الهی خوشبخت و عاقبت بخیر بشی تا همه اینارو فراموش کنی❤

اره گفت خودم میخرم یکی اینکه دوست بودیم به عقیده خانوادم من سرکش ترین دختر دنیام و اینکه از خانوادش ...

حداروشکر

خداروشکر زمینتو داری.هرطور شده نگهش دار ب شوهرم اعتماد نکن. ساده نشی اون یوقتی از چنگت در بیاره

حداروشکر خداروشکر زمینتو داری.هرطور شده نگهش دار ب شوهرم اعتماد نکن. ساده نشی اون یوقتی از چنگت ...

اره تنها دار و ندارمه هرجور شده ازش مواظبت میکنم 

الهی بگردم خدا رحمت کنه پدرتو ❤ خیلی ناراحت شدم. الهی خوشبخت و عاقبت بخیر بشی تا همه اینارو فراموش ک ...

مرسی عزیزم همچنین فدات تو هم خوشبخت بشی😍😍