2777
2789
ماکرو الجی چند خریدی  زودپز برقی منم میخام بخرم خواهرم تفال خرید ی بار استفاده کرد میگه خوب نش ...

6800 خریدم 43 لیتر

زودپز برقیم مارک telonix هست. نمیدونم استفاده نکردم ولی تعریف میکنن ازش. 

خداییش 18 خیلی زیاده. ینی برای من همین پول ماکرو هم زیاد بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

6800 خریدم 43 لیتر زودپز برقیم مارک telonix هست. نمیدونم استفاده نکردم ولی تعریف میکنن ازش.  ...

مبارکت باشه عزیزم ب خوشی استفاده کنی ، آره منم میگم گرونه ولی از یه طرف جای دوتا وسیله ام ندارم 

دقیقا همون پایه طلایی نقره ای هارو میگم داره کم کم از مد میوفته  چوبی بخرخونه رو زنده نگه میدا ...

جدی؟  اییییی بابا...  

چوب سفید با پارچه سفید یا کرم خوبه؟  همه چیزم سفیده. سفید طلایی اینا

جدی؟  اییییی بابا...   چوب سفید با پارچه سفید یا کرم خوبه؟  همه چیزم سفیده. سفید طلا ...

چوب سفید با پارچه سفید خوب نمیشه 

چوبتو کرم یا عسلی قهوه ای انتخاب کن اگرم از این جدیدا که حالت پتینه و کهنه کاریه رنگش باشه که خیلی خوب میشه بعد پارچتو شیری کلا رنگ نود بخر

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹
من دارم برقی میخرم، نمیدونم سولار خوبه یا ماکرو یا توستر  میخاستم فر تو کار بخرم کابیت خونم کم ...

همون ماکرو بگیر باهاش پیتزاهم میشه درست کرد، پلوپز چندکاره بگیر که کیک پزم داشته باشی، هرچند که من خودم توستر وفر تو کار دارم وخیلی راضیم ولی برای شماکه شاغلی همون ماکرو واقعا کارآمده

من دارم برقی میخرم، نمیدونم سولار خوبه یا ماکرو یا توستر  میخاستم فر تو کار بخرم کابیت خونم کم ...

یه آون توستر مجهز به کانکشن بگیر.

که کار فر و مایکرو رو انجام میده برات.

سلار نگیر.کار باهاش فلق داره.

از همه بهتر فر هست.

هیچ‌‌چیزی فر نمیشه 

منم نخریدم ولی میگم شاید بوفه خوب باشه

اصلا.من نخریدم کلی هم خوشحالم.بنظر من خونه عین مغازه میشه کلی ظرف بذاری برا نمایش.ظرفا هم که  زود زود جدیدش میاد ایناییکه تو بوفه داری از مد میره دلتو میزنه.اوناییم که دارن میذارن برا فروش.خیلی کم هستن اونایی که بوفه دوس داشته باشن

از اونجایی ک خانوادم بهم پول ندادن بسیار محدود بود جهیزیم چون با هزینه خودم گرفتم یک یخچال ساید الجی مدل x247 ظرفشویی بوش لباسشویی الجی دو تا تخته فرش و یه ست چینی ۱۲ نفره و یه دست قابلمه ام جی اس  شد ۱۶۰ اینا 

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته

و از اونجایی ک خونمون در حال ساخته احتمالا وایسم فر تو کار بخرم و بقیه چیزا ب عهده همسرم هست البته نگید خوشبحالت😂 چون طلا دارم دلم نمیاد برای جهیزیه بفروشم اونا رو میدم همسرم

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته
من میز خاطره دارم و سرویس سماور ذغالیمو گذاشتم روش چرا باید بد باشه🥴🥴🥴🥴

ابجیم خریده بقیه میگن خز شده ولی خودش دوسش داره

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید