2777
2789

بوفه و میز خاطره دیگ کسی نمیخره درسته .ابجیم گرفته برا عید هفت سین بزارع 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

اول لوازم برقی و طرف و ظروف بگیر

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم برقی میخرم، نمیدونم سولار خوبه یا ماکرو یا توستر 

میخاستم فر تو کار بخرم کابیت خونم کمه 

کارمندم حس میکنم ماکرو ب کارم  میاد از اونورم دوست دارم کیک و پیتزا بپزم تو ماکرو نمیشه، سولار ی کم قیمتش بالاتره 

سرویس چوب فقط مبلو تخت بخر چیز زیادی و جا تنگ کن نخر

اونم سعی کن ساده ساده بخری 

چوبی بخری که چه بهترچون همیشه بورسه ولی این استیلا دیگه الان داره از مد میره 

دو نفر آدمید مطمئنن تا دوسال اول هم مهمونی زیاد نمیدی کسی خونه تازه عروس نمیاد برا همین به نظرم ظرفشویی نخر

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹
من دارم برقی میخرم، نمیدونم سولار خوبه یا ماکرو یا توستر  میخاستم فر تو کار بخرم کابیت خونم کم ...

من دیشب ی ماکرو الجی خریدم پولم ب سولار نمیرسه ولی زودپز برقیم دارم پلوپز بیست کارم دارم دیگ بسه شاید فرتوکار بزنیم. اگ خونه از خودته فر توکار بزن اگ نمیتونی یک ماکرو بگیر ی تستر اگ. جا نداری همون سولار بگیر راحت میشی بخدا بی درد سر

سرویس چوب فقط مبلو تخت بخر چیز زیادی و جا تنگ کن نخر اونم سعی کن ساده ساده بخری  چوبی بخری که ...

من خیلی ازون سرویس چوبایی ک پایه استیل طلایی داره دوست دارم. اونارو مبگی قدیمی میشه؟  یا مبل استیل سلطنتی منظورته؟  ظرفشویی خریدم پاکشوما

من دارم برقی میخرم، نمیدونم سولار خوبه یا ماکرو یا توستر  میخاستم فر تو کار بخرم کابیت خونم کم ...

چرا نمیشه پیتزا که میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من خیلی ازون سرویس چوبایی ک پایه استیل طلایی داره دوست دارم. اونارو مبگی قدیمی میشه؟  یا مبل اس ...

دقیقا همون پایه طلایی نقره ای هارو میگم داره کم کم از مد میوفته 

چوبی بخرخونه رو زنده نگه میداره و تا ابد رو بورس

الهی پایانِ جاده‌ی زندگی، عاقبت بخیری باشه…💚🪴🐚یاجوادالائمه ادرکنی🌹
من دیشب ی ماکرو الجی خریدم پولم ب سولار نمیرسه ولی زودپز برقیم دارم پلوپز بیست کارم دارم دیگ بسه شای ...

ماکرو الجی چند خریدی 

زودپز برقی منم میخام بخرم خواهرم تفال خرید ی بار استفاده کرد میگه خوب نشد غذا توش 

واسه تو چ مارکیه 

خونه از خودمه ولی کابینتام کمه ،جای دوتا وسیله ام ندارم ،اخه سولار پرسیدم تو ۱۸ تومن 🥲