2777
2789
عنوان

بعد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 42 پست
اره دقیقا منم حس میکنم دیگه هیچی مثل قبل نمیشه انگار دیگه برای هم اهمیتی ندارم  اره واقعا الان ...

نه عزیزم اینطور نیست

من همسرم عاشقانه منو میپرستید پسرم ک بدنیا اومدم برا اولین بار همون شبی ک برگشتم خونه رفت تو یه اتاق دیگه خوابید بغض کردم و هیچی نگفتم فقط گریه کردم تنهایی

چند روز گذشت و همون وضعیت

خودم یشب پسرمو بغل کردم رفتم پیشش خوابیدم و کلی از دلتنگیام بهش گفتم

انگار تلنگر بود برا جفتمون شرایط جدید برا هردومون سخت بود و پذیرشش سختتر

ولی بمرور همه چی اکی شد

الان محاله یشب جدابخوابیم

و البته پسرمو ۱سالگی جدا کردم جاخوابسو سختم بود اوایلش ولی حریمم رو مشخص کردم

نارنجی🧡 از۲۰اذر به بامداد خمار اومدم🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡۷۳>>>>>۷۲/۴»»71/2»۷۰/۷»»»۷۰/۴»۶۹/۹۵۰»»۶۹/۸»»»»»»۶۹/۳به هدف اول رسیدم☂️هدف بعدم۶۵ هست که تا اوایل اسفندمیرسم🔓 و هدف بعدم۶۰که تا اردیبهشت بهش میرسم🔓 و هدف اخرم۵۸که تابستون این وزنم💘💘💘💘🔐🔐🔐
زندگی با بچه جدا از این داستانای زن و شوهری خیلی قشنگه من الان همه چیزم پسرمه  

ببین به نظر من دلیل بی توجهی های شوهرت همینه

الان همه چیزت و همه زندگیت پسرت شده

مردا خیلی حسود و حساسن. معمولا بعد از اینکه بچه به دنیا میاد متوجه ی این میشن که زنشون اکثر توجهشون به بچه س

اینو خیلی دیدم که میگم. احتمالا شما هم دیدین یا شنیدین

بنظرم سعی کن بچتو یه اتاق دیگه بخوابونی. به شوهرت بگو بیاد تو تخت. روابطتونو گرم کن. به خودت برس. به شوهرت توجه کن. مدام برو بغلش باهاش حرف بزن

میدونم سخته و خودتم خسته ای. ولی خیلی زندگیا بعد از تولد بچه اینجوری از هم میپاشن

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام این کارارو میکنم عزیزم تاپیکمو خوب بخون

می‌دونم خسته نشو ادامه بده کاهی ب زبون بیار مثلا بکو بیا پیشم دستم رو بگیر اخی هر کی بیاد هیچی تو برام نمیشه ،،،اون الان فنر می‌کنه جایگاه قبل رو نداره ،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ااااا چ جالب دختر منم ۵۳ روزشه خدا حفظش کنه پسرم ۴ سالشه سر زایمان اولم شوهرم خیلی اذیت کرد ولی واسه ...

اره واقعا سختم هست یه بچع کوچیک سخته چه برسه دوتا 

خدا قوت عزیزم

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

ما قبل بچه دارشدن لیلی و مجنون بودیم😂😂 صبحا نمیرفت سرکار مگه اینکه منو ببوسه شبا نمیخوابید مگه اینک منو بغل کنه روزش شب نمیشد اگه بغلم نمیکرد یا سربسرم نمیذاشت وقتی مریض میشدم عین پروانه دورم میگشت برام غذا درست میکردتوخونه کمکم میکرد خیلی خوب بود ولی بعد دنیا اومدن دخترم الان داره چار سال میشه کم کم عوض شد الان جامون جداعه خیلی دیگه مث قدیما نه توجه بم میکنه نه بغلم میکنه سال تا سالم بوسم نمیکنه حتی دعوا هم دیگه نمیکنیم اوایل خیلی سختم بودگریه میکردم دعوا میکردم ک چرا عوض شدی ولی خسته شدم الان ن من توجهی دارم ن اون سرمون تو کار خودمونه وفقط شبها میبینمش ک اونم اکثرا پیش رفیقاشه وتا اخرشب نمیاد کلا بعضی روزا فقط سر سفره شام میبینمش دیگه کلا خنثی شدیم حرفم خیلی کم میزنیم فقط درمورد کارشو اینا😔😔😔خیلی دوسدارم ب اون روزا برگردیم ولی اون خیلی عوض شده هیچ جورم نتونستم تغییرش بدم بیخیالش شدم

نه عزیزم اینطور نیست من همسرم عاشقانه منو میپرستید پسرم ک بدنیا اومدم برا اولین بار همون شبی ک برگش ...

منوشوهرمم واقعا همو دوست داریم الانم جامون جدا نیست پسرم بینمونه اتفاقا من همیشه دوتاشونو باهم ناز میدم و محبت میکنم 

نه عزیزم اینطور نیست من همسرم عاشقانه منو میپرستید پسرم ک بدنیا اومدم برا اولین بار همون شبی ک برگش ...

عزیزم ‌سرمن این هفته یکساله میشه چطوری جداش کنم نمیشه که هرنیم ساعت بیدارمیشه شیرمیخواد

می‌دونم خسته نشو ادامه بده کاهی ب زبون بیار مثلا بکو بیا پیشم دستم رو بگیر اخی هر کی بیاد هیچی تو بر ...

منوشوهرمم واقعا همو دوست داریم الانم جامون جدا نیست پسرم بینمونه اتفاقا من همیشه دوتاشونو باهم ناز میدم و محبت میکنم

ولی حس میکنم توجهش کم شده 

ببین به نظر من دلیل بی توجهی های شوهرت همینه الان همه چیزت و همه زندگیت پسرت شده مردا خیلی حسود و ...

ولی حس میکنم توجهش کم شده

ما قبل بچه دارشدن لیلی و مجنون بودیم😂😂 صبحا نمیرفت سرکار مگه اینکه منو ببوسه شبا نمیخوابید مگه این ...

خیلی سخته ....انشالله که سرش ب سنگ بخوره و خوب بشه

ما قبل بچه دارشدن لیلی و مجنون بودیم😂😂 صبحا نمیرفت سرکار مگه اینکه منو ببوسه شبا نمیخوابید مگه این ...

چقدر مثل مایین😀مام فقط شبا همدیگه میبینیم کوتاه ومختصر هردو سعی میکنیم همدیگه رو کم تر ببینیم😞نمیدونم چرا اینجوری شدیم 

عزیزم ‌سرمن این هفته یکساله میشه چطوری جداش کنم نمیشه که هرنیم ساعت بیدارمیشه شیرمیخواد

منم خیلی سختم بود

خیلییی زیاد شبا ده دفعه بیدارم میکرد 

میرفتم گاهیم پیش پسرم خوابم میبرد ولی بمرور خوابشون سنگین میشه‌ ونهایت یکی دوبار بیدارم میکرد

اخرشب شیرشو سنگین بده یا شیر خشک‌بده‌ کمتر بیدارشه

نارنجی🧡 از۲۰اذر به بامداد خمار اومدم🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡۷۳>>>>>۷۲/۴»»71/2»۷۰/۷»»»۷۰/۴»۶۹/۹۵۰»»۶۹/۸»»»»»»۶۹/۳به هدف اول رسیدم☂️هدف بعدم۶۵ هست که تا اوایل اسفندمیرسم🔓 و هدف بعدم۶۰که تا اردیبهشت بهش میرسم🔓 و هدف اخرم۵۸که تابستون این وزنم💘💘💘💘🔐🔐🔐
بچم نزدیک دوماهه ماهم از وقتی زایمان کردم پیش هم نخوابیدم

اخه اینجا گفتین دوماهه از وقت زایمان پیش هم نخوابیدین

خداروشکر که همه چی اوکیه. خوشبخت باشین

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.