2777
2789
عنوان

بعد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 42 پست
چرا مگه بچت خیلی اذیت میکنه سعی کنید به هیچ وجه جاتونو ازهم جدا نکنید 

نه بچم طعلی اصلا اذیت نداره ولی خودمونیم که یکم از هم دیگه سرد شدیم البته مشکل واسه قبل بچست و کلا از هم فاصلمون زیاد بود بعد بچه هم فاصلمون زیاد تر شده 

اتفاقا شوهرمن قبل زایمانم خیلی بهم ابراز علاقه و محبت میکرد 

افسردگی بعد زایمان فقط برا زنا نیست یسری از اقایونم بعد تولد بچشون دچار افسردگی میشن خلاصه بعد زایمان برا یسریا یکم بهم میریزه اوضاع اگه بچت نا آرومم باشه که بدتر ولی درست میشه کم کم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم زن قلب تپنده هر خونه است ،،،تویی ک باید مدیریت کنی ،،،احتمالا اونم تو ذهنش میگه بچه آمده و فقط حواسش ب بچه هست وووو بهتره کارهاتو قبل اومدنش انجام بدی و بعد کنار هم چایی بخورید ببینه میخندی حالش رو می‌پرسی دوباره ب ذوق میاد ،،براش هدیه بگیر ب مناسبت همین یلدا و بگو دوسش داری،وقنی نیشت۵ پیام عاشقانه بده بهش و بگو منتظرشی ،زنگ بزن و بگو ناهار چی درست کنی ؟ پر انرزی باش ،،،بچه رو ب مادری ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خواهرمادرشوهرت  بسپار و یه دو ساعتی با هم برید بیرون حتی شده به فلافل یه اش به چایی با هم بیرون بخورید و...

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ببین عزیزم زن قلب تپنده هر خونه است ،،،تویی ک باید مدیریت کنی ،،،احتمالا اونم تو ذهنش میگه بچه آمده ...

تمام این کارارو میکنم عزیزم تاپیکمو خوب بخون

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥
اره دقیقا منم حس میکنم دیگه هیچی مثل قبل نمیشه انگار دیگه برای هم اهمیتی ندارم  اره واقعا الان ...

ماهم بعد زایمان خیلی از هم دیگه دور شده بودیم جدا می‌خوابیدیم دیوانه شده بودم حس میکردم افسردگی گرفتم. اما بعد مدتی برگشتیم روال قبل.‌پس همه زن و شوهرها اینطوری میشن صبر لازمه فقط 

خدایا شکرت🖤

من وشوهرم هفت سال بچه نیاوردیم انقدر وابسته هم بودیم بدون هم نفس نمیکشیدیم الان بکساله پسرم دنیا اومده ازهم دور شدیم کم محبت شدیم جامون جداشده رابطه ام نداریم😐پسرم شبام نیم ساعت یه بار بیدار میشه

اره دقیقا منم حس میکنم دیگه هیچی مثل قبل نمیشه انگار دیگه برای هم اهمیتی ندارم  اره واقعا الان ...

ایین حرف اشتباهه 

تغییر بزرگی میاد کمی طول می‌کشه به روال قبل برگشتن  فیلم رو با هم نگاه کنید خوراکی ببر و شبا با هم فیلم ببینید  بچه رو بدین بغل پدرش تا اون عشق ناب بره توی وجودش 

بعدا بزرگ میشه و شیرین زبانی هاش شروع میشه و میشه عشق بابا شما هم سعی کنید وقتی رو به همسرتون اختصاص بدین پیش قدم باشید کنارش بشینید و برنامه ای که دوست داره نگاه کنید حتی شده در سکوت کنار هم باشید 

من اهل کشتی نیستم ولی بخاطر همسرم میشینم کنارش تنقلات میزارم و باهاش نگاه میکنم و اجازه میدم بیوگرافی همه و مربی هاشون رو بگه برام و همزمان کتابم رو میخونم 😉

نزدیک دوماهه

ااااا چ جالب دختر منم ۵۳ روزشه خدا حفظش کنه پسرم ۴ سالشه سر زایمان اولم شوهرم خیلی اذیت کرد ولی واسه دومی مشکلی نداشتیم خداروشکر ولی واسه من خیلی سخت میگذره با ۲تا بچه کوچیک

من وشوهرم هفت سال بچه نیاوردیم انقدر وابسته هم بودیم بدون هم نفس نمیکشیدیم الان بکساله پسرم دنیا اوم ...

منوشوهرمم خیلی خیلییییی بهم وابسته بودیم حتی قهرم بودبم باهم میخوابیدیم الان نزدیک دوماهه که خیلی ازهم دورشدیم محبت بینمون هست ولی مثل قبل نیست

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥