2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک

72 بازدید | 7 پست

من بادوستم که صمیمی بودیم قطع رابطه کردم الان همش می یاد اتاقمون خابگاه ولی بامن سرده من چیکار کنم سمتم نیادو بفهمه من محتاجش نبودم

یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بده وکارتو انجام بده اونقدر بره بیاد تا خسته شه این نشد یکی دیگه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

سلام بده وکارتو انجام بده اونقدر بره بیاد تا خسته شه این نشد یکی دیگه

آخه از سر شب تا الان سه بار اومده ووقتی سرد باهاش می حرفم میگه برو گمشوبابا😐🤷‍♀️

یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚
اگه میخوای بسوزونیش مشخص میشه که برات مهمه ولی بی محلی کاملا نشون میده که اصلا برات مهم نیس 

نگرانشم آخه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792