2777
2789
عنوان

از ی پسره تو دانشگاه خیلی خوشم میاد

537 بازدید | 16 پست

از رفتار و ادبش واقعا خوشم میاد

ولی غرورم اجازه نمیده حرکتی بزنم

وقتی با یکی از دخترا حرف میزنه میخوام از حسودی بترکم

کاش از سرم بیفته و دیگه نبینمش

😔😔

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

تو دانشگاه رل نزنید

تو دانشگاه رل نزنید

تو دانشگاه رل نزنید

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هروققققققت تو زندگیم گفتم از فلانی چه زن چه مرد خوشم میاد بعد دقیقا برعکس شد

اتفاقا ی مدت ازش بدم میومد برعکس شد

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
تو دانشگاه رل نزنید تو دانشگاه رل نزنید تو دانشگاه رل نزنید

رل نزدیم داریم از تنهایی دق میکنیم

طبیعیه خوشت بیاد و تحسینش کنی، ولی اینکه حسادت میکنی اسمش خوش اومدن نیست مواظب هیجاناتت باش

چجوری مواظب باشم ؟

تا دیدم اشکام سرازیر شد

تو دانشگاه رل نزنید تو دانشگاه رل نزنید تو دانشگاه رل نزنید

کلا با رل زدن مخالفم چه در دانشگاه چه در محیط های دیگه

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
چجوری مواظب باشم ؟ تا دیدم اشکام سرازیر شد

یه سوال بپرسم ازت؟ اگه یه پسر عاشقت بشه بعد تو هم عاشقش بشی و پا پیش نزاره و قلبتو بشکونه و یک ماه بعد برگرده قبولش میکنی؟ میخوام ببینم چجوری هستی

تو هم یه بهونه ایی جور کن باهاش حرف برن  اگه بره با یکی دیگه بیشتر ناراحتی داره

تازگیا ی دختره سیریش دقیقا ی بهونه جور میکنه میره باهاش حرف میزنه خیلیم دختر بی شعوریه خیلی

نمیدونم من نمیتونم سیریش باشم

یه سوال بپرسم ازت؟ اگه یه پسر عاشقت بشه بعد تو هم عاشقش بشی و پا پیش نزاره و قلبتو بشکونه و یک ماه ب ...

عاشقش باشم آره یبار رو بهش فرصت میدم. میگن بار اول فرصت لازمه بار دوم احمقی ببخشید بار سوم مقصر خودتی.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.