2777
2789
عنوان

لاک چی کار کنم

170 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من ناخن هام همه شکست و درب و داغون شدن هر کدوم ی شکل یکی بلند یکی کوتاه یکی کج یکی راست 

اکثر هم شکستن و کوتاه و بد شکل هستن 

اجازه هم ندارم ناخن بکارم 

نمیدونم چیکار کنم مخصوصا این دو سه شب که میریم مهمونی حتی روم نمیشه بهشون لاک بزنم 

....

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

ناخن مصنوعی شیشه ای بخر 

خودت مرتب و کوتاش کن :/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کی اجازه نمیده؟؟

ناخن خودتو همیشه مانیکور کن

یا ژلیش 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی اجازه نمیده؟؟ ناخن خودتو همیشه مانیکور کن یا ژلیش 

تو عقدم مامان و بابام نمیزارن یعنی برم بکارم خونمو هر روز میکنن تو شیشه 

شوهرم حرفی نداره

تو عقدم مامان و بابام نمیزارن یعنی برم بکارم خونمو هر روز میکنن تو شیشه  شوهرم حرفی نداره

بهشون بگو شوهرم دوس داره

اون گفته انجام بده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بهشون بگو شوهرم دوس داره اون گفته انجام بده

باز با اون چپ میشن 

تا وقتی تو عقدم دندون رو جیگر میزارم بعدش راحت میشم 

حسرت به دل دارم برم ی کاشت جیگری خوشگل انجام بدم با خیال راحت هی نگاهشون کنم ذوق کنم

جرات لاک زدنم ندارم الان