2777
2789
عنوان

سقط با خون

232 بازدید | 17 پست

خانوما من این هفته رفتم دکتر گفت حامله ای ولی قلب دیگه ندارن باید سقط بشه حالا چهار روز گذشته و تو این مدت من دمنوش و زعفران زیاد خوردم ولی خونریزی نداشتم لکه بود گاهی

تصمیم گرفتم برم بیمارستان و دیروز خیلی کار کردم تو خونه جوری که شب خیلی کمرم درد میکرد و از دیشب تا حالا که صبح زود دوتا بند انگشت خون لخته ای اومده بیرون حس پریودی دارم و خیلی خفیف کمر و دلم درد میکنه

تو این مدت اصلا خون اینجوری نیومده بود به نظرتون نرم بیمارستان امروز این خودش خونریزی شروع شده یعنی؟میافته؟من الان هفت هفته و چند روزمه

میگم احتمالا شروعش باشه تا شب زیاد شه خون و خودش دفع شه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عقل نداری تو برو

برم بیمارستان هم اول دارو میدن دهانه رحم باشه پریود بشم دفع سه اگر نشد میبرن کورتاژ

خب من الان حس میکنم دهانه رحم داره باز میشه که خونریزی شده خیلی کم

خیلی درد داری؟برو اسی همین صبح شرایط توضیح بده ببین چی میگن

نه دیشب ساعت دو شب کمرم خیلی درد گرفت که اندازه یه بند انگشت خونه غلیظ قهوه ای اومد

ساعت شش صبح امروز هم همینقدر اومد

الان دردم خیلی خفیف مثل روز اول پریودام چون من تو پریودی درد ندارم زیاد خیلی خفیف همون روز اول فقط درد دارم

واقعا با دو بند انگشت مگه سقط میشه؟مال من که به جنین بی قلب بوده باید دفع بشه از رحم تو میگی با این ...

ببین دیگه بدنت بلاخره اون پروسه سقط رو داره انجام میده

صدتو واسه کسی بذاری باختی