2777
2789

منطق قند شکن :من تا وقتی وصل میشم ک به کسی معرفیم نکنی🗿😂

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکامو ببین همه چی توش هست

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
منطق قند شکن :من تا وقتی وصل میشم ک به کسی معرفیم نکنی🗿😂

امیداورم جبهه نگیرید با حرفتون خیلی زیاد موافقم افراط خیلی بده خیلی 

اما شما ی مُرده رو بزار از علم بخا زندش کنه یا صد سال از علم بخواه ی جهان مثل این جهان بسازه ببین میتونه..

یا علی🥺 مدد🙏
امیداورم جبهه نگیرید با حرفتون خیلی زیاد موافقم افراط خیلی بده خیلی  اما شما ی مُرده رو بزار ا ...

نه اتفاقا من آماده صحبت راجب امضام هستم همیشه

خب ببینید علم با منطق همراهه،اینکه یه آدمی که قلبش وایساده مغزش از کار افتاده دوباره به حالت قبل برگرده و زنده شه ، توی علم تعریف نشده

اما دیدیم و شنیدیم ک بعضی مواقع اتفاق میفته و میگن این معجزس،من اینو انکار نمیکنم و میگم بله ممکنه ۱ درصد رخ بده

دقیقا بحث منم افراطه و همین فقط

و بنظرم تنها چیزی که افراطش به ضرر ادما نیست ، علمه و بس

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
نه اتفاقا من آماده صحبت راجب امضام هستم همیشه خب ببینید علم با منطق همراهه،اینکه یه آدمی که قلبش ...

اره خب علم تنها چیزی هست تو دنیا ک نمیشه زیر سوالش برد و تنها فرق انسان با سایر موجدات تو همینه انسان خیلی هوشمنده و میتونه علم تولید کنه و خیلی قابل تحسینه انسانی دنبال علم باشه و تو ب دست اوردنش تلاش کنه افراط تو این درسته اما افراط تو اینکه علم رو برتر از دین دونست به نظر من اشتباهه

چون علم هم خطا پذیره 

مثلا قبلا علم میگفت زمین مسطحه اما الان میگه گرده و خیلی چیزا های دیگه اما بازم هم نمیشه ارزش علم رو کم کرد  

امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم

یا علی🥺 مدد🙏
اره خب علم تنها چیزی هست تو دنیا ک نمیشه زیر سوالش برد و تنها فرق انسان با سایر موجدات تو همینه انسا ...

خب قبلا میگف مسطحه چون کسی نمیدونست ممکنه روی یه گوی همچین جهانی باشه،کسی از جاذبه خبر نداشت

به مرور ادما چیزای جدید کشف کردن دیگه و پیشرفت کرد

بازم هرکسی یه نظری داره و نظر شماهم محترمه

مرسی از بیان زیباتون بدون بحث و‌جدل واقعا ادم لذت میبره از صحبت کردن با ارامش🥲❤️

خب قبلا میگف مسطحه چون کسی نمیدونست ممکنه روی یه گوی همچین جهانی باشه،کسی از جاذبه خبر نداشت به مرو ...

اره خب درسته اصلااا نمیشه منکر خوبیای علم شد

من بیشتر منظورم ب این بود ک نمیشه با علم خدارو منکر شد چون با علم حتی خیلی بهتر میشه خدارو اثبات کرد بعضیا هستن که فقط علم رو میبینن و خدارو منکر میشن بعضیا هم هستن با اعتقاد به خدا علم رو منکر میشن در صورتی ک با اعتقاد به خدا انسان برای علم مشتاق تر میشه و با علم انسان خدارو بهتر میتونه ببینه

ممنون از شما واقعا باهاتون موافقم واقعا صحبت کردن بدون بحث و تعصب خیلی خوبو لازمه ولی خیلیا خودشون و دیگرانو از این صحبت کردنا محردم میکنن

موفق باشید عزیزم🧡

یا علی🥺 مدد🙏