2821
2789
عنوان

عشق یا عقل؟

296 بازدید | 21 پست

سلام  خوبین ؟
داداشم چند روزیه  که خیلی تو خودش فرو رفته  ،شبا خوابش نمیبره مثلا بلند میشه بدون اینکه چراغو روشن کنه رو تخت میشینه فک میکنه،صورتش باد کرده  ، نه دیگه میخنده نه مثل قبل غذا میخوره ،کلا افسرده شده ،ازش پرسیدم چش شده؟ گفت ۲ماهه که از یه دختر خوشش میاد اما نمیتونه بهش بگه چون خجالت میکشه و اینکه عقل و قلبش در تقابلن.از طرفی قلبش میگه عاشقه و از طرف دیگه عقلش میگه این عشق و عاشقیا دروغه و اینا. الان یجوری شده که  زده به سرش ،همین پریروز ماشینو مالونده بود به بلوار. ۲۰ سالشه، وقتی بهش میگم برو به دختره بگو میگه  روانشناسا میگن تو سن۲۰سالگی عشقی وجود نداره و هوسه اما خودم و خودش میدونیم که از داخل داغونه داغونه.(داداشم تا حالا یه بارم وارد رابطه با دختر نشده و وقتی با دختر نامحرم حرف میزنه چشماش کلا به در و دیواره)، حالا چیکار کنه بره پی دختره یا عشقشو سرکوب کنه؟.از من راهنمایی بیشتر میخواد.عشق و علاقشم مثل پسر ۱۴ ساله ها آتیشی نیست.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهش بگه الان بچه هشتادی ها خیلی پخته شدن  اگه واقعا میخوادش بهش پیشنهاد بده

آره سن عقلیش از سن واقعیش بیشتره کلا آروم و منطقیه اما خب همین صحبتایی که مثلا میگن اگر تو سن کم با جنس مخالف دوستی عاشقانه داشته باشی بد بخت میشی و اینا ذهنشو خورده

بگو روانشناس میگه عشق زیر هجده سال الکیه ولی من دیگه عشقی جز همون تجربه نکردم ... ببینه از چی خوشش ا ...

ببین میگه دختره رو وقتی میبینه یه آرامش خاصی میگیره  و کلا اخلاقیاتشو تو جمع دوستانه و ...فهمیده ،کلا دختره مثل خودش آروم و .... یه جوری میگه هم سیگنالن

بگو روانشناس میگه عشق زیر هجده سال الکیه ولی من دیگه عشقی جز همون تجربه نکردم ... ببینه از چی خوشش ا ...

یعنی پسرایی که تو سن ۲۷ سالگی به بعد میرن خواستگاری خیلیاشون عشقی به دختر ندارن و ممکنه دیگه عشقو تجربه نکنن؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز