2777
2789
عنوان

افسانه ها راجب خال بدن

671 بازدید | 12 پست

بچها همیشه برام سوال بوده رو انگشت حلقم دقیقا جای حلقه خال دارم دلیلش چیه خوشبختی میاره؟؟؟😶فعلا که باشوهرم زندگی چندان عاشقانه ای نداریم

نه 

یه تئوری هست که میگه جایی از بدنت که خال داری یعنی عشقت تو زندگی سابقت اونجارو بوسیده

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه فهمیدی خال گونه سینه رو هم بگو 

البته یه شعری هست درمورد خال های بدن مامانم میدونه که نیستش 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اینارو از کجا میارید؟ خوشبختی چه ربطی به خال داره  من خال خالی ام ری....دم تو زندگیم تازه نشست ...

فکر نکنم ربط داشته باشه ولی یه شعر جالبی دارن که مثلا هرکی داره خال گونه نمیدونی چی چی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
والا من مجردیم فک میکردم حتما ازدواج عالی دارم در اینده😐

گفتی یه خال دارم الان غوغا میکنم با ازدواجم 😂😚😚

خال گونه منم خیلی قشنگه جان خودم ولی ر  دم با شوهر کردنم 

اخ دقیقاااا

نمیدونم چی میشد همه آدما خوشبخت خوشحال بودن مگه جچی میشد دنیا بهشت میشد هعععی خدا چقد ما گناه داریم 😔