2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خستم از دست این استرس لعنتی قلبم آرام وقرار نداره امشب میخوام دعای معراج بخونم شاید این همه مشکلم کمتر بشه وای دیگه حوصلم نمی‌کشه خدایا کجایی  هوااار😭

جهان هر کس به اندازه افکار اوست

اسی چیشد که این‌همه به نخاع مینیسک پا ..اینچیزا اسیب رسیده تو این سن ...مطمنن یه چیزی پشت این قضیه هست ...کارسنکین ...یا اعصاب یا تصادف ....من میگم برو چندتا متخصص عالی نظر همشون بپرس ....اکه همه عمل پیشنهاد دادن درنگ نکن... هزینه هام اکر طلا داری بفروش یا حتی مادرت طلا دارع بفروشه ...دست شوهرتو نکاه نکن ‌‌.تاکی میخوای اینجوری کارت یواش یواش پیش ببری داره میشه 6ماه .... هنوز سنی نداری تو باید زندکی کنی مادر بشی ....خیلی کار داری یه یاعلی بکو برو دنبالش ...فقط فقط بخاطر سلامتیت فرش زیر پاتم بفروش ....بخدا من یه بنده خدایی از دندون درد کلافه بود میکفت پول ندارم ...دیدم النکو دسشه ...گفتم واقعا النکو می ارزه دندون درد بکشی میخای چکار سلامتیت مهمتر اون باعث میشه ارامش داشته باشی ...النکوتو بفروش وبرو همه دندوناتو درس کن.....الانم به شما میکم با شوهرت محکم حرف بزن بگو از الان همه فکر وذکرت میشه درمان من ...پول نداری اینو بفروش اونو بفروش قرض کن ...

الا میدونی چی دلم میخواد؟ دلم میخواد پیشت بودم میومدم خونه ات کاراتو میکردم پا میشدیم میرفتیم دکتر لازم بود عمل هم میکردی میومدیم خونه پرستارت میشدم خوب میشدی پا میشدی راه میرفتی از خوشحالی گریه میکردیم  چندماه بعدش باردار میشدی شوهرت هم حالش بهتر میشد و باهم شاد زندگی میکردین  

الا میدونی چی دلم میخواد؟ دلم میخواد پیشت بودم میومدم خونه ات کاراتو میکردم پا میشدیم میرفتیم دکتر ل ...

الهی قربونت بشم‌من باشه؟ نمبدونم چجوری این خوبیاتونو جبران کنم اخه الهی قربونت برم این چیزی که میگی احساس میکنم قسمت بچه دارشدندش واسم زیادیه همینک خوب بشم کافیه عشقم ممنونم ازت الهی خیرببینی

💔🖤
اسی چیشد که این‌همه به نخاع مینیسک پا ..اینچیزا اسیب رسیده تو این سن ...مطمنن یه چیزی پشت این قضیه ه ...

حرفات همش درسته خودمم میدونم اینو ولی خب شرایط همه ادما مثل هم نیست کسی اززندگی دیگران خبرنداره که اخه

💔🖤
منم خستم از دست این استرس لعنتی قلبم آرام وقرار نداره امشب میخوام دعای معراج بخونم شاید این همه مشکل ...

الهی قربونن بشم‌مهربون تودیگ چرااخه هرچی هیت میگذره بخدا همینکه سالمی قدرخودتو بدون اینو ازتمام وجودم میگم بهت

💔🖤
الهی قربونت بشم‌من باشه؟ نمبدونم چجوری این خوبیاتونو جبران کنم اخه الهی قربونت برم این چیزی که میگی ...

نه خدا نکنه قربونت بشم تو فقط خوب شو انشالله دل ما هم شاد میشه بخدا منتظر یه خبر خوبیم ازت ...حیف از تهران دورم...ببین الا من ۴ دی میرم مشهد اونقدر اونجا دعات میکنم برات نماز میخونم قران میخونم امام رضا خودش انشالله شفای پاهاتو کمرتو بده عزیزم