2777
2789

فرار،خو خواهر من سوال داره طلاق

مرد حق نداره دست رو زن بلند کنه حتی اگر زن دست روش بلند کنه(که جدیدا در خودم مشاهده شده  )

البته اگر پای بچه در میونه به فکر اونم باش

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا که یعنی فقط کافیه یه تایپیک اینجوری بزنی همه هستن بابا دهنم سرویس شد انقد تایپیک دکتر بینی و پ ...

خدا نکشتت خب بابا اینجا از هر ۴ تا تاپیک یکیش درباره کتک یا ازار مادر شوهر و خواهر شوهره دیگه استاد شدیم با سر میایم شوهرتو ادم کنیم😁😁

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
نه اولین بارمه ناراحت نشید میخواستم ببینم چند نفر جواب میدن ماشالله که تو یه ثانیه ریختین اینجاها شی ...

اسی جای دکتر زیبایی دنبال روانشناس خوب باش 

😑

بعد از اون همه باران خون 🌈 بلاخره میاد رنگین کمون 🌈✌️
واقعا که یعنی فقط کافیه یه تایپیک اینجوری بزنی همه هستن بابا دهنم سرویس شد انقد تایپیک دکتر بینی و پ ...

به خدا الان خودم میام کتکت میزنم  

این جور تاپیکی نزنید یهو در واقعیت سرتون میاد خدای نکرده 

خدانکنه عزیزم من فقط خپاستم بدونم واقعا اینجا هیچوقت کسی نیست یا نه هست ناراحت شدید واقعا ازاینکه سرکاری بود یعنی😬😐

🤣

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خدانکنه عزیزم من فقط خپاستم بدونم واقعا اینجا هیچوقت کسی نیست یا نه هست ناراحت شدید واقعا ازاینکه سر ...

صبر کن دمپایی مامانمو بیارم انقدر میزنمت که شوهرتم فراری بشه با من شوخی می کنی؟؟؟؟  

اسی جای دکتر زیبایی دنبال روانشناس خوب باش  😑

واقعا همه ناراحتید ازاینکه یه زن مورد کتک شوهرض مورد عنایت قرار نکرفته و سرکاریه والا تعجب میکنم😑

وااااالا یعنی ملت همیشه در صحنه راجع به شوهرو خواهرشوهرو کتک ایناها🤣🤣🤣🤣🤣

نه 

همه که اینطور نیستن 

من هم کمک میکنم 

هم کمک میگیرم 

هم گاهی تاپیکهای اینجوری هم میام

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

چی چی شده  کی کتک خورده  سر چی بوده 🤣🤣🤣🤣😁😁😁😁اسی خوب بلدی سرکارمون بذاری 😁😁😁

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔