2777
2789

فردا صبح برو اداره اگاهی شکایت کن نامه رو ببر پزشکی قانونی ک برات طول درمان بنویسه داشته باشی 

اگه نمیخوای جدا شی نامه رو نبر دادگاه بده جای امن کسی برات نگه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید دید بار چندمه؟ اگه اوله جای بخشش داره اگه مرتب تکرار میشه باید یه تضمین بگیری برای ادامه زندگی اگر هم‌ نمیخوای باهاش زندگی کنی یک مدت صبر کند هربار کتکت زد برو پزشک قانونی تا بتونی بدون دردسر و با گرفتن حق و حقوقت از اون زندگی خارج بشی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

واقعا که یعنی فقط کافیه یه تایپیک اینجوری بزنی همه هستن بابا دهنم سرویس شد انقد تایپیک دکتر بینی و پوست زدم کسی جواب نداد این تایپیک زدم ببینم واقعا کسی نیست اینجا یا نه هستن ببخشید دیه جهت امتحان کردن بود.

واقعا که یعنی فقط کافیه یه تایپیک اینجوری بزنی همه هستن بابا دهنم سرویس شد انقد تایپیک دکتر بینی و پ ...

خداتو شکر کن این مشکلت نیست 

ما هم راهنمایی کردیم واقعا ک نداره!!!

از دست شما😂ولی واقعا هم کسی کتک بخوره اعصاب نداره  بیاد تایپک بزنع

وااااالا یعنی ملت همیشه در صحنه راجع به شوهرو خواهرشوهرو کتک ایناها🤣🤣🤣🤣🤣

واقعا که یعنی فقط کافیه یه تایپیک اینجوری بزنی همه هستن بابا دهنم سرویس شد انقد تایپیک دکتر بینی و پ ...

منم تاپیک لیزر زدم یه نفرم جوابمو نداد ولی قبل و بعد من که درباره این چیزا گفته بودن رو جواب دادن😂😂😂