2777
2789
واقعا که یعنی فقط کافیه یه تایپیک اینجوری بزنی همه هستن بابا دهنم سرویس شد انقد تایپیک دکتر بینی و پ ...

شما کاری کردین که اگه کس دیگه ای تو موقعیت مشابه این تایپیک یا هرچیزی قرار گرفت این راهنمایی های کوچیک رو هم انجام ندیم ، اکر سوالی دارین واضح بپرسید چهارتا ادم مطلع از اون موضوع راهنماییتون کنند ، این کار درست نبود

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

شما کاری کردین که اگه کس دیگه ای تو موقعیت مشابه این تایپیک یا هرچیزی قرار گرفت این راهنمایی های کوچ ...

ای بابا منکه ادامه ندادم یه جمله گفتم بعدش گفتم شوخیه یهو ۱۰صفحه نگفتم ک شمام دیه گندش نکنید یکی ک همیچین مشکلی داشته باشه مشخص میشه راست میگه یانه نه ک مث من تو جمله دومش بگه شوخی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا لطفا میشه بکید چجور این تایپیک رو پاک کنم که کسی احیانا دیه نیاد بگه چرا شوخی کردب فلان بهمان

میشه ک و گ رو جا به جا ننویسی یه بار بخوای به مقامات بالا یه چیز بنویسی سوتی میدی با چماق میوفتن دنبالت  

اون با نی نی یار حذف تاپیکه ولی میتونی تاپیکتو قفل کنی

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2      

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️
این چیه 

این نه اونی که نوشتی بکید چجوری تاپیکو حذف کنم

حالا ولش شوخی می کنم ولی توهم حواست باشه دیگه خواهرررر

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️

اهان اونو میگی ببخشید حرف اخر امیدوارم همه خانم هایی که میان و میگن مورد ظلم شوهر یا هر کس دیه ایی قرار گرفتن همش شوخی باشه و من هم منظوری نداشتم لطفا خانم هایی ک میگن اینو گذاشتی دیه من به کسی کمک نمیکنم خواهشا اینو بهونه نکنید کسی که واقعا مشکی داره مشخصه و خواهشا کمکش کنید ممنون ازهمگی.

این نه اونی که نوشتی بکید چجوری تاپیکو حذف کنم حالا ولش شوخی می کنم ولی توهم حواست باشه دیگه خواهرر ...

اوکی عزیزم خوشحال شدم از هم صحبتی باهات عزیزم♥️😘