واقعا که یعنی فقط کافیه یه تایپیک اینجوری بزنی همه هستن بابا دهنم سرویس شد انقد تایپیک دکتر بینی و پ ...
شما کاری کردین که اگه کس دیگه ای تو موقعیت مشابه این تایپیک یا هرچیزی قرار گرفت این راهنمایی های کوچیک رو هم انجام ندیم ، اکر سوالی دارین واضح بپرسید چهارتا ادم مطلع از اون موضوع راهنماییتون کنند ، این کار درست نبود
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
شما کاری کردین که اگه کس دیگه ای تو موقعیت مشابه این تایپیک یا هرچیزی قرار گرفت این راهنمایی های کوچ ...
ای بابا منکه ادامه ندادم یه جمله گفتم بعدش گفتم شوخیه یهو ۱۰صفحه نگفتم ک شمام دیه گندش نکنید یکی ک همیچین مشکلی داشته باشه مشخص میشه راست میگه یانه نه ک مث من تو جمله دومش بگه شوخی بود
اهان اونو میگی ببخشید حرف اخر امیدوارم همه خانم هایی که میان و میگن مورد ظلم شوهر یا هر کس دیه ایی قرار گرفتن همش شوخی باشه و من هم منظوری نداشتم لطفا خانم هایی ک میگن اینو گذاشتی دیه من به کسی کمک نمیکنم خواهشا اینو بهونه نکنید کسی که واقعا مشکی داره مشخصه و خواهشا کمکش کنید ممنون ازهمگی.