2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ساله اس

تا هفت سالگیش که با تو میمونه ، بعده هفت سالگیش اگه شوهرت اجازه داد میتونی نگهش داری ، یا اینکه یه کاره دیگه هم میتونی بکنی اینکه در ازای مهریت بچه تو برداری

کنار اومدنشو که اومدم چون اعتیاد تنها چیزیه که درست نمیشه

قبل بچها معتاد بود یا بعدش؟کاش بچه نداشتی الان فکری نداشتی .داشتن بچه یا نداشتنش هرکدوم یه دردسره.من یکسال و خورده ایه باردار نمیشم .اینقد هزینه میکنم مستاجرم هستیم

اها خب گل یه جوریه که خیلی نمیفهمم این بد دهنه جلو بقیه منو خراب میکنه دعوا میکنه با خانوادم من اصلا ...

گفتم دیگه طلاق بگیر خودتو خلاص کن ، نشنیدی میگن طلاق بَده ، اما تحمل هم دروازه جهنمه ، تحمل کردن یعنی خودتو حروم میکنی

چندسالع ازدواج کردین؟من نه ساله .ولی تا هفت سال بی مسولیت بود و اهل کارنبود منم بخاطرهمین بچه نیاورد ...

منم ۲۲سالمه ۷ساله داریم زندگی می‌کنیم همه فکر میکنن من خوشبختم یه بچه ۲ساله دارم اون اگه قرعه کشی بنویسیم خیلی راحت شونه خالی میکنه به من ربط نداره ایشالله مشکل شماهم حل بشه

قبل بچها معتاد بود یا بعدش؟کاش بچه نداشتی الان فکری نداشتی .داشتن بچه یا نداشتنش هرکدوم یه دردسره.من ...

قبل بچه هامم معتاد بود ، من ده ساله ازدواج کردم چهار سال نزاشتم بچه دار شم چون اعتیاد داشت ، شیش سال پیش که نه پسرم بدنبا اومده بود نه دخترم ، اومدم طلاق بگیرم خانواده شوهرم نزاشتن گفتن ترک کرده درست شده ، یدونه هم بچه بیاری کلا درست میشه ، منم باردار شدم اما کووووو؟ وضعش خیلی هم بد شد ، بعد دخترمو هم ندونستم حامله شدم دیگه نخاستم سقطش کنم