2777
2789
مرسی عزیزم چقدر هزینه برداشت چون من شاغل هم نیستم

فدات گلم ، واسه جهازم نزدیک دو تومن با کرایه ماشین و اینا، برای طلاقم هم اجرای مهریم سیصد تومن ، گرفتن حق طلاقم سیصد و خورده دفتر خونه گرفت ، دو تومن هم دادم وکیل گرفتم از طرف شوهرم در کل تا الان پنج یا شش تومن خرج کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو خدا دعام کنین خدا بهم آرامش بده ، فکره بچه هام شب و روزمو گرفته

همه اینا درست میشه .روزای خوبه تو هم میاد.کم نبودن آدمایی مث شما الانم به شرایط عادت کردن.تو فقط تنهانیستی.یکی از اشناهای ما هم یه دختر و یه پسر داشت طلاق گرفت چون شوهرش شکاک و بددل بود

همه اینا درست میشه .روزای خوبه تو هم میاد.کم نبودن آدمایی مث شما الانم به شرایط عادت کردن.تو فقط تنه ...

کاش درد من شکاکی و بد دلیش بود ... اما بیشرف اعتیاد داشت ، هم منو بدبخت کرد هم بچه هامو

فدات گلم ، واسه جهازم نزدیک دو تومن با کرایه ماشین و اینا، برای طلاقم هم اجرای مهریم سیصد تومن ، گرف ...

۵تومن اینا عیب نداره فقط این معتاد نیس ولی بی مسئولیت پول هیچ وقت نمیده بهم سرکار نمیره یه بچه ام دارم

۵تومن اینا عیب نداره فقط این معتاد نیس ولی بی مسئولیت پول هیچ وقت نمیده بهم سرکار نمیره یه بچه ام دا ...

بخدا خوبی تو میخام میگما ، از همین اول طلاقتو بگیر خودتو خلاص کن ، چون شوهره منم علاوه بر اعتیادش خیلی هم بی مسئولیت بود ، پدرشوهرم خرجمونو میداد، زندگی با آدم بی مسئولیت یعنی تباه کردن خودت و بچت ، طلاقتو بگیر خودتو خلاص کن ، فقط بچتو خودت نگه میداری یا میدی به باباش ؟؟

شوهر منم گل میکشه میتونم ثابت کنم

ثابت کردن اعتیاد و ولش کن خوده من چند سال اینور اونور دویدم ثابت کنم تو دادگاه نتونستم ، فقط مهریتو ببخش طلاقتو بگیر خودتو خلاص کن ، من یبار خودمو گول زدم برگشتم سره خونه زندگیم ، وضعم از قبل بدتر شد ، تنها راهت طلاقه چون اصلا ترک نمیکنن

ثابت کردن اعتیاد و ولش کن خوده من چند سال اینور اونور دویدم ثابت کنم تو دادگاه نتونستم ، فقط مهریتو ...

اها خب گل یه جوریه که خیلی نمیفهمم این بد دهنه جلو بقیه منو خراب میکنه دعوا میکنه با خانوادم من اصلا اهل دعوا نیستم