فدات گلم ، واسه جهازم نزدیک دو تومن با کرایه ماشین و اینا، برای طلاقم هم اجرای مهریم سیصد تومن ، گرفتن حق طلاقم سیصد و خورده دفتر خونه گرفت ، دو تومن هم دادم وکیل گرفتم از طرف شوهرم در کل تا الان پنج یا شش تومن خرج کردم
تورو خدا دعام کنین خدا بهم آرامش بده ، فکره بچه هام شب و روزمو گرفته
همه اینا درست میشه .روزای خوبه تو هم میاد.کم نبودن آدمایی مث شما الانم به شرایط عادت کردن.تو فقط تنهانیستی.یکی از اشناهای ما هم یه دختر و یه پسر داشت طلاق گرفت چون شوهرش شکاک و بددل بود
۵تومن اینا عیب نداره فقط این معتاد نیس ولی بی مسئولیت پول هیچ وقت نمیده بهم سرکار نمیره یه بچه ام دا ...
بخدا خوبی تو میخام میگما ، از همین اول طلاقتو بگیر خودتو خلاص کن ، چون شوهره منم علاوه بر اعتیادش خیلی هم بی مسئولیت بود ، پدرشوهرم خرجمونو میداد، زندگی با آدم بی مسئولیت یعنی تباه کردن خودت و بچت ، طلاقتو بگیر خودتو خلاص کن ، فقط بچتو خودت نگه میداری یا میدی به باباش ؟؟
ثابت کردن اعتیاد و ولش کن خوده من چند سال اینور اونور دویدم ثابت کنم تو دادگاه نتونستم ، فقط مهریتو ببخش طلاقتو بگیر خودتو خلاص کن ، من یبار خودمو گول زدم برگشتم سره خونه زندگیم ، وضعم از قبل بدتر شد ، تنها راهت طلاقه چون اصلا ترک نمیکنن