2777
2789
عنوان

مولتی ویتامین

1955 بازدید | 13 پست

سلام. دوستان کسی مولتی ویتامین برای زیر دو سال میشناسه طعمش خوب باشه پدیا بست خریدم با طعم پرتقال پسرم نمیخوره میریزه دور

بی بی جویس و ویتوکید هم میگن با طعم پرتقاله

با طعم توت فرنگی چیزی میشناسید؟که با دکترشم مشورت کنم دکترش همین سه تا رو گفته که همشون پرتقاله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سانستول بگیر خوشمزه هست با طعم پرتقاله

وای خیلی بده ک تازه هم گرونه هم دندون سیاه میکنه یبار بچم دادم قشنگ دیدم دارن سیاه میشن بازور فقط گذروندم ک تموم بشه هربار میدم کلی اب میدم بعدش ودندوناش میشورم

سانستول پلاس زینک بگیر خیلی خوشمزس.دخترم خودش بعد صبحانه میگه بریم سانستول بخوریم 

ایها الناس من خانومممممم🤕🤕دیگه نبینم کسی ب من بگه اقاا😏چندسال پیش نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داده ک اسمم کاربریمو محمد آراد گذاشتم ن پسری ب این اسم دارم ن اسم آدم خاصیه....اصلانمیدونم این محمد آراد کیه🤐😂😂😂

وای خیلی بده ک تازه هم گرونه هم دندون سیاه میکنه یبار بچم دادم قشنگ دیدم دارن سیاه میشن بازور فقط گذ ...

دندونای پسر منم تازگیا دارن سیاه میشن نگو از اینه ، با اینکه هر شب مسواک میزنه ، خوب شد گفتی

وای خیلی بده ک تازه هم گرونه هم دندون سیاه میکنه یبار بچم دادم قشنگ دیدم دارن سیاه میشن بازور فقط گذ ...

من پسرم الان دو سالشه مدام دادم اصلا سیاه نشده خواهر شوهر و چند تا از فامیلا هم دادن هیچ کدوم این مشکل رو ندارن 

حتی تو عوراض دارو هم سیاه شدن دندان نیست  

قطره اهن ایرانی سیاه میکنه شاید اون زمان قطره اهنی که میدادی خوب نبوده 

اگه میخوای آهن بدی بهش دندوناش سیاه نشه

چندسالشه اگه کوچیک قطره بده بزرگه شربت