2777
2789
عنوان

مولتی ویتامین

1747 بازدید | 13 پست

سلام. دوستان کسی مولتی ویتامین برای زیر دو سال میشناسه طعمش خوب باشه پدیا بست خریدم با طعم پرتقال پسرم نمیخوره میریزه دور

بی بی جویس و ویتوکید هم میگن با طعم پرتقاله

با طعم توت فرنگی چیزی میشناسید؟که با دکترشم مشورت کنم دکترش همین سه تا رو گفته که همشون پرتقاله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سانستول بگیر خوشمزه هست با طعم پرتقاله

وای خیلی بده ک تازه هم گرونه هم دندون سیاه میکنه یبار بچم دادم قشنگ دیدم دارن سیاه میشن بازور فقط گذروندم ک تموم بشه هربار میدم کلی اب میدم بعدش ودندوناش میشورم

وای خیلی بده ک تازه هم گرونه هم دندون سیاه میکنه یبار بچم دادم قشنگ دیدم دارن سیاه میشن بازور فقط گذ ...

دندونای پسر منم تازگیا دارن سیاه میشن نگو از اینه ، با اینکه هر شب مسواک میزنه ، خوب شد گفتی

وای خیلی بده ک تازه هم گرونه هم دندون سیاه میکنه یبار بچم دادم قشنگ دیدم دارن سیاه میشن بازور فقط گذ ...

من پسرم الان دو سالشه مدام دادم اصلا سیاه نشده خواهر شوهر و چند تا از فامیلا هم دادن هیچ کدوم این مشکل رو ندارن 

حتی تو عوراض دارو هم سیاه شدن دندان نیست  

قطره اهن ایرانی سیاه میکنه شاید اون زمان قطره اهنی که میدادی خوب نبوده 

اگه میخوای آهن بدی بهش دندوناش سیاه نشه

چندسالشه اگه کوچیک قطره بده بزرگه شربت