2777
2789
عنوان

بیاییید مهمه

364 بازدید | 48 پست

میگن میخوان فیلترینگ هوشمند اجرا کنند طوری که با هیچ پر...روکسی  و قندشکنی نمیتونید باز کنید برنامه هارو  به هیچ وجههه . خب الان من که تمام درس و زندگیم تو تلگرامه باید چه غلطی کنم ؟؟؟؟؟؟ چرا همش باید سر نت اعصابم خورد شد . من به کی بگم . ای خدا . آخه چرا باید ایران به دنیا بیام این چه عذابی بود . دیگه واقعا اعصابم نمیکشه . واییییییییییییییی 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

زبانتو قوی کن از ایران فرارررررر کن 

یکی از همکارا دیروز سر کلاس به بچه ها همین حرف رو زده بود و خودش هم جز نوابغ بوده

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

بعید میدونم گلم تا این حد باشه خودشونم احتیاج دارن به اینترنت.از الان غصه نخور به وقتش یک راهی باز میشه مشکل واسه همه هست تنها نیستی که

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
بااین کاراشون مردم جری تر میکنن و مردم به هدفشون نزدیکتر😉  بقول مادرشوهرم هرچیزی زمانی داره و ...

👌👌👌 با این کارا فقط خشم مردمو بیشتر میکنن 

پیش خودشون نمیدونم مردمو چی فرض کردن دارن از هر سلاحی واسه خلع اگاهی و ترسوندن مردم استفاده میکنن

خب وقتی قطع بشه مجبورن درساتو بیارن تو نرم افزارای ایرانی

عزیزم نرم افزار ایرانی حتی برای جمعیت یه مدرسه اکثر مواقع قطع میشه و نمیکشه

باید واقعیت رو قبول گرد، اینکار درست نیست.  ربطی هم به مخالفت با کسی نداره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

واقعا غمم میگیره برا این دارن تلاش میکنن که مردم تو جهل و نادونی بمونن صدا هارو خفه میکنن چشما رو میبندن کاش میشد یه جایی این دردا رو جارر زد کاش ....

ای موذن بعد از اتمام اذانت جان من اندکی هم با همان سوز و نوا از آن بگو....