2777
2789
عنوان

بیاییید مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 48 پست
دیگه شما قصد دعوا داری منم حال وحوصله شو ندارم😂 باید حتانظرشماتایید شه وگرنه دروغه😂 روز عالی متع ...

در ضمن بحث کیفیت نیست خیلی بیخود می‌کنند برنامه هایی که همه  کشور ها دارنشون فیل...تر می‌کنند ایشالله سرطان بگیرند همشون 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
تلگرامو نمیدونم نظر نمیدم اماواتس مطمعنم

دو سالی که کلاسها مجازی بود تمام تکالیف و فایلهای پی دی اف تماس تصویری با دانش آموزان پرسش و پاسخ توی واتساپ انجام میشد که البته بعدش اسکای روم  راه افتاد.مثلا تو این این شاد مسخره مگر میشد کلاسی برگزار کرد

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

در ضمن بحث کیفیت نیست خیلی بیخود می‌کنند برنامه هایی که همه  کشور ها دارنشون فیل...تر می‌کنند ا ...

سرطان که حیفه 

اصن مرگ با بیماری براشون حیفه اونا رو باید زجرکش کرد یه جوری که هر روز بمیرن....

ای موذن بعد از اتمام اذانت جان من اندکی هم با همان سوز و نوا از آن بگو....
دو سالی که کلاسها مجازی بود تمام تکالیف و فایلهای پی دی اف تماس تصویری با دانش آموزان پرسش و پاسخ تو ...

آفرین دقیقا

من نمیدونم همه اینایی که اپ ایرانی رو تایید میکنن خودشون بچه مدرسه ای نداشتن این دوساله🤔

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹