2777
2789
عنوان

من بدم!

167 بازدید | 9 پست

من ی دختر ۱۶ساله بعد دو ماه میشم ۱۷ 

وقتی ۱۵سالم بود پسری ازمم خوشش میاد و واقعا خالصانه بدون کلک و اینا عاشقم میشه منم ب خاطر حرفای دختر عمم و برای فراموشی دردام تصمیم گرفتم ی چند وقتی باهاش حرف بزنم  من بهش گفتم ک دوسش ندارم و بزارع بره ولی اون نرفت من رفتم و اون هی به اصرار منو برگردوند و کلی گذشت همش کات و برگشتن. تا این ک منم عاشقشم شدم یعنی دیوونه وار عاشق همیمم 

من هر کار اشتباهی انجام بدم یادش نمیره  خیلی ناراحت میشه غصه میخوره  

ولی اون هر کاریییی (جز خیانت که تاحالا ام خیانت نکرده)  بکنه میگم فدا سرت  پیش میاد دیگه 

دو سع روزه  ناراحتی داششتیم.  شب ک حرف میزدیم اکانتمو خاص  منم چون چیزی بر قایم کردن نداشتم  اکانتمو دادم بهش رفته پیوی مزاحم هارم برداشته این ب کنار  وقتی حالم خیلی بد بود ب دختر عمم ویس دادم و گریه کردم و بهش گفتم فردا بیا پیشم (دختر عمم مثل یه خواهره برام) 

ب همشون گوش داده  بعد رفته پیوی داداش مجازیم  دیده یه عکسمو باز دادم و ویس.   اومد منو کشتک من انقدددد حساسم تو چرا عکس میدی  مگه نگفتم جز من بکسی عکس نده 

منم اون عکسو قبل از گفتن اون فرستاده بودم!  کارم اشتبته بوده درست ولی نمیدونم باید چیکار کنم  خوشحالشم کنم نمیدونممم 

من قبل اون اطرافم پررر آدم بود و منو از همههه دور کرد الان فقط خودش و دختر عمم و دارم!  😄💔 گله ای ندارم همینا برام کافیه 

میشه کمکم کنین حالشو  بهتر کنم!  ممنون میشم پیشنهاد هایی بدین 

مرسی ک وقت ارزشمندتون و گذاشتین تا این متن و بخونین و بهم راه حل هایی پیشنهاد کنین و ممنون با اون  چشای خوشگلتون همه رو خوندین

کاکو مجازی🤌🏼

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دختر ۱۶ ساله،الان اوج روزهای ساختن آینده است فکر درست باش فکر کسب مهارت به تو چی که حال یکی دیگه رو ...

من بر خودم ارزش قائلم  عزیزم تازه به من چه ک حالش خرابه؟ باعث حال خرابش منمممممم.  

تازه عزیزم گفتم کمک کنی ن نصیحت

رابطمون جدی تر از این حرفاس 😬 اذیت میشم ولی دوسش دارم خب 💔😭

من همسنتم فکر نکن دارم نصیحتت میکنم

این رفتارها که پسر داره بعدا ممکنه شدیدتر شه . الان چک کردن اینستاست بعدا این اخلاقش بدتر شه می‌کشه به این که در رو روت قفل کنه و ... با دید باز به این قضیه نگاه کن آدم وقتی یه نفر رو دوست داره چشمش رو به همه نکات منفی طرف می‌بنده ولی این خوب نیست، عاقلانه فکر کن ، یه نگاهی هم به تاپیکایی که هر روز تو سایت زده میشه بنداز که خانومه اومده از رفتارهای همسرش گله و شکایت کرده بعضی وقتا انقدری این مسایل خانوم رو اذیت می‌کنه که آرزوش مرگ شوهرشه، اینارو ببین و یه نتیجه‌ گیری برای خودت بکن 

موفق باشی

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

من همسنتم فکر نکن دارم نصیحتت میکنم  این رفتارها که پسر داره بعدا ممکنه شدیدتر شه . الان چک کر ...

مرسی عزیزم ولی اون اصلا اینجوری نیست اصلااا دوست نداره اذیت بشم ناراحت شم الان ب خاطر این ک من عکس مو باز دادم ب داداشی اینجوری میکنه فردا ام حالش ب خاطر این خراب میشه ک من ناراحت شدم 😄💔

من بر خودم ارزش قائلم  عزیزم تازه به من چه ک حالش خرابه؟ باعث حال خرابش منمممممم.   تازه ...

اولش همین جوریه تو وجدان درد میگیری ایشون هم از این حس شما احساس قدرت میگیره خیال میکنه صاحبت هست مثل یه عروسک خیمه شب بازی میشی هرجا بخواد میری هرکار بخواد میکنی

بحث نصیحت نیست انگار میخوای از این که یکی کنترلت کنه لذت ببری