2777
2789
عنوان

باز اومد جلو در خونمون حالمو بهم زد

502 بازدید | 21 پست

همونم که گفتم تولد کل خانواده شوهرم سوپرایزشون کردم ولی شوهرم ازشون خواست خانوممو سوپرایز کنیم اوکی دادن بعد گوشیاشونو خاموش کردن جلو درشونم رفت در باز نکردن!!! 

خونم با مادرشوهرم تو ساختمونه اوم صاحب خونس من مستاجرم مجبورم هروقت هستن ببینمشون چون شاغله

خون به دلم شد باز همه چی یادم اومد اینکه جایی دعوت باشن بمن نمیگن برم یبار جایی دعوت شدم اونام بودن گفتن عروسی فلانی دعوتت کردیم مادرشوهرت گفته رفتی مسافرت درصورتی که همچین چیزی نبود چندبارم بابت دورهمی گفتن من خونه نیستم ولی بودم😭😭😭تنهاییام سرازیر شدن تو سرم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومد کلیدشون گم کرده مغزی خونه من و مادرشوهرم یکیه راحت میشه با کلید ما در اونارو باز کرد البته با کلید اونا در ما باز نمیشه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خوش به حالت 

کاش مادر شوهرو پدر شوهرم دست از سر منو شوهرم می‌کشیدن

آب میخورم پشت سرم لیوان به دست واستادن 

خستم کردن 

برو خدا رو شکر کن از شرشون راحتی

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
چراازپیششون نمیری جادیگه

اینجا صاحب خونمون خیلی مرد شریفیه با همه چیز ما کناراومد هرسال یه مبلغی رو برای ودیعه پیشنهاد میده میگه هرچقد تونستید اضاف کنید باقیشو کرایه بدید 3 ماهه اجاره ندادم بخاطر تعلیق از کار شوهرم صداش درنیوموه بهش گفتم گفت توام مثل دختر خودم سختی تو رندگی همه هست هرموقع دستتون باز شد پرداخت کنید هرموقع از سالم گفت بخواید ودیعه زیاد کنید من پایم زیر قیمت منطقه داریم اجاره و رهن میدم

فقط نگو که همونجا دروغاشونو راست نکردی!😡 نکنه نگفتی نه مسافرت نبود یا خونه بهدم زنگ بزنید به خودم ب ...

خیلی زشت بود تو روشون چی بگم من خیلی احمقم خیلی تو رودرواسی میمونم

اینجا صاحب خونمون خیلی مرد شریفیه با همه چیز ما کناراومد هرسال یه مبلغی رو برای ودیعه پیشنهاد میده م ...

والا خدا خیرش بده....به نطرم وقتی کاری از دستت برنمیاد سعی کن بیخیال رفتارای طرف باشی...حداقل اعصابت کمتر خورد میشه

...

😐😐😐😐

چی بگم جز بیشعوری خودم چیزی رو ثابت نمیکردم فکر کن یه زن 58 ساله رو بخوای تو جمع خانواده خودش یا شوهرش خیت کنی

اینجا صاحب خونمون خیلی مرد شریفیه با همه چیز ما کناراومد هرسال یه مبلغی رو برای ودیعه پیشنهاد میده م ...

اخی عزیزم اون کسای هم ک دعوتت میکنن یاهرچی بگوشماره خودت یاشوهرت ک دارن مستقیم باخودت درارتباط باشن