2777
2789
عنوان

خیانت رفیقم🙂

475 بازدید | 21 پست

من دوتا دوست صمیمی دارم 

یکیشون رو باهاش رفتیم با هم پیش عشقم و بعد  هی بیشتر شک شدم چون حس ششم قویه و به اون یکی دوستم گفتم حسمو 

تا گذشت هفته پیش اومد پیشم دوستم و گفت من دلم نیومد بهت خیانت کنم  اون خودش درخاست داد(اکرینشو برام فرستاد) و .. 

گفت کات کردیم ولی من هنوزم همون حسم میگه ک با همن

خیلی برام سخته 

دیگه پیام بهش ندادم پسره رو 

ولی دوستم ک پیشمه  هم کلاسمه 

نمیرارم بفهمه غممو همه میگن چرا اینقد یه دفعه عوض شدی 

از یه دختر  شاد و پر انرژی تبدیل شدم به یه بی حوصله بی حال 

فقط توی دنیا یه دونه رفیق برام موند ک  رفاقتو همه جوره ثابت کرده   

وقتی شنید انقد عصبی شد میخاست بهش زنگ بزنه نذاشتم الان  همش میگه میخام زنگش بزنم  نمیزارم من 

جلو کسی به روی خودم نمیارم ولی داغون شدم 😔

مشابه همین برای من اتفاق افتاد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا الان باید یه مترجم بیاد حرفهاتو ترجمه کنه

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
همش اهنگ  میزارم و گریه میکنم

من سریع کنار اومدم چون خیانت کردن از چشمم افتادن🙁

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
چند وقت باهم بودین؟!

یه سال و نیم 

با دوستام همش اشنا بود پسره ولی نمیدونم این دوستم چیشد 

این یکی دوستم ک میگم بهش اعتماد دارم  حاظره براش قسم بخوره میگه من روی چشم پاکیش حاظرم قسم بخورم 

نمیدونم  مشکل از عشقم بود یا رفیقم 

همش اهنگ  میزارم و گریه میکنم

اولش سخته ولی بعد یه مدت میفهمی چه لطفی در حقت شده و چقدر خوبه که الان بهت خیانت کرد و رفت پی کارش

یه سال و نیم  با دوستام همش اشنا بود پسره ولی نمیدونم این دوستم چیشد  این یکی دوستم ک ...

شاید شات فیک فرستاده 🧐🧐🧐به پسره چی کفتی اون چی گفت؟! پسره تایید کرده این موضوع رو؟!

یه سال و نیم  با دوستام همش اشنا بود پسره ولی نمیدونم این دوستم چیشد  این یکی دوستم ک ...

رفیقت کرم ریخته 

اسی رفیق من گروه درست کرد من و عشقمو اد کرد  و بهش گفت ب بیتا بگو من آیدا میخام اونم گفت بیتای ....ایدا عشقمه و‌بلاکم کرد 

چقدر دلم برا خودم میسوزه با درد سر میکنم تا برگردی ..کاش جای تو بودم 😑