2777
2789

من 26هستم.تنگی نفس فشار به شکم و معده. کمر درد زانو درد 😐

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینارو دارم به علاوه ی درد واژن و درد پهلوها انگار دارن شکممو میکشن به سمت پهلوهام

شاید بخاطر حرکات نی نی هست.بچه من بریچه با پاهاش میکوبه رو مثانه اگر مثانه پرباشه جیغم درمیاد😄معده رو هم با سرش فشار میده به بالا نفسم بند میاد.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
من ترشحاتمم بیشتر شده، شما چی،؟

نمیدونم.من دارو مصرف میکنم و استراحت مطلقم تحرک ندارم واسه همین چیزی نمیبینم.بدنم خشکه‌

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
شاید بخاطر حرکات نی نی هست.بچه من بریچه با پاهاش میکوبه رو مثانه اگر مثانه پرباشه جیغم درمیاد😄معده ...

اره مال منم بریچه لگد میزنه به واژن و مثانم گوشت تنم میریزه

شاید بخاطر حرکات نی نی هست.بچه من بریچه با پاهاش میکوبه رو مثانه اگر مثانه پرباشه جیغم درمیاد😄معده ...

ببخش عزیزم شما هم که نی نی بریچه حرکتای جنین و پایین و نزدیک واژن حس میکنی؟

آره .پایین میزنه.

سلام. منم وارد هفته ۲۶ شدم. لگدهای بچه همش پایین هست. ضربه که میزنه داخل واژنم درد میگیره شدید. من حتی فعالیت هم نمیتونم انجام بدم. تا وایمیسم زیر دلم سنگین میشه و فشار میاد. واسه نشستن هم همینطور. فقط حالت خوابیده بهترم. شما هم اینطوری هستید؟