2777
2789
عنوان

شده مثل من بشید؟

214 بازدید | 16 پست

مثلا کلی برنامه داشته باشید تا دو روز آینده کلی کار که تموم نشده و باید تموم شه . حسای منفی طوری که دوست دارید بیخیال همه چی شید ؟!☹️😢خیلی حس بدیه چطور راحت شم از این حس و کلافگیم؟؟

اعصابم داغونه حس هیچی ندارم اصن 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره امروز شدم هر کار کردم بیشتر درس بخونم نشد 

الان خالت خوبه!؟ من حالم خیلی بده می ترسم مریض شم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
بابا من چند سال اینطوریم 😂😂امشب فهمیدم طرحواره معیار های سختگیرانه دارم و تهشم هیچ کاری نمیکنم

یعنی چی و چطور فهمیدی؟! من زیادی کار رو دوش خودم میذارم بعد عذاب وجدان میگیریم شرایطشم مدارم اما خودمو ملزم ب انجامش میدم و انجام میدم اما دقیقه نود با کلی استرس و فشاررررر

یعنی چی و چطور فهمیدی؟! من زیادی کار رو دوش خودم میذارم بعد عذاب وجدان میگیریم شرایطشم مدارم اما خود ...

میدونم

الان خالت خوبه!؟ من حالم خیلی بده می ترسم مریض شم 

اگه دیدم بی حوصلم شروع میکنم دوباره فرصتی ضد افسردگی بخورم و فردا برم بیرون یکم از این جوی که هستم خارج بشم حالم خوب نیست امشب 

اگه دیدم بی حوصلم شروع میکنم دوباره فرصتی ضد افسردگی بخورم و فردا برم بیرون یکم از این جوی که هستم خ ...

منم مث توام چقدر حس بدیه 😥😥

گوشیت اگه ایفونه نرم افزار پادکست رو‌نصب کن 

آیفون نیست اما دارم کَست باکس رو 

انواع کتابا و پادکستا 

معیار های سرسختانه رو گوش کن

مرسی 😍😍الان میرم  سرچ‌ میکنم 

معیار های سرسختانه رو گوش کن

سلام عزیزم سرچ کردم واقعا همینطوره انگار راجب من گفته بود😥😥😥😥