2777
2789
عنوان

چه پسري مناسب ادامه دادنه؟

134 بازدید | 29 پست

ميدونم از من خوشش مياد و قصدش ازدواجه

ولي احساس ميكنم با يكي ديگم هس ://

نظرتون؟؟

ممكنخ با يكي باشه

بعد

قصدش با اون جدي نباشه؟و خب با من اوكي شه

خدايا ممنونم بخاطر سلامتي / لطفا واسه سلامتي همه يك صلوات بفرستيد/ لطفااااا قدر سلامتي خودتون رو بدونيد ك بزرگترين نعمته🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میشه یکیو دوس داشت و همزمان با یکی دیگه ام بود؟

فكري كه من ميكنم اينه كه قبلا با اون بوده واس سرگرمي

بعد با من اوكي شده

يني شواهد اين طوو ميگن 

خدايا ممنونم بخاطر سلامتي / لطفا واسه سلامتي همه يك صلوات بفرستيد/ لطفااااا قدر سلامتي خودتون رو بدونيد ك بزرگترين نعمته🥰

منظورم اينه اشتباهه ادامه دادن باهاش ؟

مثلا اين كه بعد خيانت كنه و ايناا

خب بعدش که شما اومدین باید با اون کات میکرده دیگه! همچین آدمی قابل اعتماد نیس..

اخه نميدونم كات كرده يا نه

شمارو نمیدونم ولی من باشخصه هیچوقت همچین فردیو نمیپذیرم با یه نفر باشه ولی قصدش جدی نباشه!!! بیاد ...

راستش هوامو داره و باهام خوبه 

من پيشنهاد دارم ولي هيچكدوم مثل اين اوك نبودن