2777
2789
عنوان

چه پسري مناسب ادامه دادنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 29 پست
چون هر کی ی چیزی داره ک برات خوشایند نباشه ،خوده ماهم از نظر اونا همینطوریم

اين كه درسته

خدايا ممنونم بخاطر سلامتي / لطفا واسه سلامتي همه يك صلوات بفرستيد/ لطفااااا قدر سلامتي خودتون رو بدونيد ك بزرگترين نعمته🥰
بعد فکرت میگه با اون بوده برا سرگرمی با تو بوده برا جدی؟😅

ادم بالاخره از يكي خوشش مياد واس ادامه دادن ديگ

بعد از شناختنشون

خدايا ممنونم بخاطر سلامتي / لطفا واسه سلامتي همه يك صلوات بفرستيد/ لطفااااا قدر سلامتي خودتون رو بدونيد ك بزرگترين نعمته🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش هوامو داره و باهام خوبه  من پيشنهاد دارم ولي هيچكدوم مثل اين اوك نبودن

حرفی ندارم واقعا

فقط میتونم افسوس بخورم با حال اون دختر جدن براش سخته که طرفش با یه نفر باشه و اون یه نفر بخواد بگه اگه با اون دختره برا سرگرمیه بیاد با من قصدش جدیه!!

حرفی ندارم واقعا فقط میتونم افسوس بخورم با حال اون دختر جدن براش سخته که طرفش با یه نفر باشه و اون ...

اين چيزا زياد شده اين روزا متاسفانه 

و اكثريت پسرا و يكم دخترا اين مدلين

چي بگم واقعا

بهت توصیه میکنم همین امشب ازش بپرس قصدت از اینکه هوامو داری و کنارمی چیه شاید به چشم یه دوسته

اينم روش خوبيه 

دوس دارم بپرسم

ولي جوابشو ميدونم

اين چيزا زياد شده اين روزا متاسفانه  و اكثريت پسرا و يكم دخترا اين مدلين چي بگم واقعا

عزیزم شما خودتم ناخواسته شدی نفر سوم رابطه دیگه

اگه مطمعن نیستی که کات کرده باشه

بنظرم رو انتخابت دقت کن و وابسته نباش ایشون حتی اگه قصدشم با شما جدی باشه ممکنه یک نفرو با معیارای بهتر بپسنده

طبق تعاریفی که شما کردی

عزیزم شما خودتم ناخواسته شدی نفر سوم رابطه دیگه اگه مطمعن نیستی که کات کرده باشه بنظرم رو انتخابت ...

دقيقا مشكلم همينه

و روز به روز داريم با هم اوك تر ميشيم

میتونی یه نمونه از شات پیاماتونو بزاری بعد پاک کنی؟؟  میخوام ببینم طرز صحبت کردنش چجوریه کنجک ...

ميتونم واست بگم اصن

مثلا بيرون ك رفتيم 

دو سه سريه ميگه بايد تا پيري غر زدنمو تحمل كني

يا ميگفت عروسمون فلان تا سكه مهريشه تو چقد ميگي

يا اينكه كل عمرمون با هميم و فلان جا بريم

در كل از اين مدل حرفا و رفتارا زياد ازش ميبنيم

دقيقا مشكلم همينه و روز به روز داريم با هم اوك تر ميشيم

اره مطمعنم كرد

بپرسم ميدونم ميگه نه چيزي نيس 

چون غير مستقيم سر همين موضوع قهر كرده بودم ايناا

ميتونم واست بگم اصن مثلا بيرون ك رفتيم  دو سه سريه ميگه بايد تا پيري غر زدنمو تحمل كني يا مي ...

چند سالتونه؟

اگه سنش پاییننه که نمیدونم ولی اگه بالاست که از رو صحت حرفشو زده دیگه ولی حتما امروز قصدشو بپرس 

فک کنم شما اول دوست عادی بودین اره؟؟ 

چند سالتونه؟ اگه سنش پاییننه که نمیدونم ولی اگه بالاست که از رو صحت حرفشو زده دیگه ولی حتما امروز ق ...

سنش كم نيس

راستش حسي ك من ميگيرم واقعيه

مثلااز معرفي من به دوستاش ترسي نداره

دوست عادي كه ميشه گفت اره 

تو ي دانشگاهيم