2777
2789
عنوان

طلا

301 بازدید | 29 پست

بنظرتون ارزون میشه؟ و به نظرتون با ۱۳ تومن میشه یه نیم ست خیلی سبک خرید 😐

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم یه نیم ست نازک بدون اجرت گرفتم

۱۳ تومن

دو‌ هفته پیش

خیلی ظریف و نازه....

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

با ۱۳ تومن حتی میتونی یه سرویس هم بگیری، الان بخاطر وضعیت اقتصادی سرویس های خیلی سبکی درست میکنن من ماه پیش یه سرویس خیلی قشنگ قیمت کردم ۹ میلیون بود

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
نیم ست ظریف میشه

به جا انگشتر دوست دارم دستبند بخرم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

منم یه نیم ست نازک بدون اجرت گرفتم ۱۳ تومن دو‌ هفته پیش خیلی ظریف و نازه....

عکسشو دوست داشتی میدی؟

با ۱۳ تومن حتی میتونی یه سرویس هم بگیری، الان بخاطر وضعیت اقتصادی سرویس های خیلی سبکی درست میکنن من ...

اخه الان این چند روز خیلی قیمت رفت بالا 

2827
2791
2779
2792