2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 29 پست
عزیزم همیون سرویس اینماه ۱۵ تومن طلا شده گرمی ۱۸۰۰

از ماه پیش دوبرابر که نشد قیمتش ۱۵ درصد قیمتش بالاتر رفته

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
اره ولی خیلی ظریف میشه خواستی دستبند بخر

آخه هیچی ندارم همشو فروختم الان میخوام حداقل یه دوتا تیکه داشته باشم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من ی نیم ست دیدم ۱۰تومن ظریف نبود خیلی شیک بود لایکم کن شب برات عکسش پیداکنم بزارم

اره حتما

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اونوقت خیلی ظریف میخرید نمیترسین بیوفته گم بشه🙄😐

چکار کنم خب ندارم بیشتر 😂😐

الان شاید سه چهار تومن رفته باشه روش

به نظرت میاد پایین همین سه چهار تومن؟ نمی‌خوام ضرر کنم🥴

آخه هیچی ندارم همشو فروختم الان میخوام حداقل یه دوتا تیکه داشته باشم

درسته بخرعزیرم مبارکت باشه 

منم پنج سال پیش ۸۵ گرم طلامو فروختم سیزده میلیون 

منطقم این بود که طلا دوست ندارم 

پدرشوهرم از دستمون درآورد اون پول هم 

الان تازه از بعد عید ببینم باحقوق خودم می تونم بخرم

خیلی دوست  دارم منم بخرم ولی فقط حلقه دارم

درسته بخرعزیرم مبارکت باشه  منم پنج سال پیش ۸۵ گرم طلامو فروختم سیزده میلیون  منطقم این ...

فداتشم 

منم هر وقت خواستم کاری کنم یه جوری همه چی رفت بالا که کرک و پر آدم می‌ریزه بره سمتش.

منو انقد طلا داشتم همشو فروختم الان هیچی ندارم 

اره والا  انشاءالله میخری شک نکن

انشاءالله توام 💝

عکسشو دوست داشتی میدی؟

ندارم ببخشید

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
ببین هم نیم ست هم دستبند میتونی بخری امانیم ست خیلی ظریف حدود۷گرم میتونی بخری

یعنی نازک میشه یعنی؟

2827
2791
2779
2792