2777
2789
تو دیگه از منم بدبخت تری🤣بیا بغلم🫂😂😂😂

من دومین قرار ولی  اولین قرار مهممون بود وسط ماه. رمضون بودپرسید مامانت روزه است نفهمیدم چرا میپرسه؟ بعد فهمیدم رانی و کیک و آب و اینها می‌خواسته بگیره تمام جلساتی که بیرون رفتیم یه چیزی گرفت محال ممکن بود بدون هیچی برگردیم حتی اگه همین الان غذا خورده بودم و میگفتم هیچی لازم ندارم یه بسته آدامس می‌گرفت میداد بهم،کلا رسم آدامس گرفتن طایفه اشون برای نامزدهاشون بود ،جلسات آشنایی و نامزدی من بسته های آدامس زیاد داشتم الان نمیگیره بجاش خریدهای خونه رو میگیره  

والا ی ادکلن خریدم ۴ تومن پارسال.(دیور هوم اینتس) عطر پسرخالم که ۳۰۰ تومن بود بهتر بود بوش و ماندگا ...

این عطرهای میلیونی نظر دخترهای مجرده ولشون کن ،چهارتومن یه چی بذار روش اگه خونه ات چیزی لازم داره بگیر و یه عطر معمولی بسته به مدل و سبک زندگیتون،مثلا اگه رسم نیست تلویزیون یا میزش رو خانمت بخره تو بخری،یا هزارتا کار دیگه کلید پریز خونه ات اگه در حال ساخته یا هرچیز دیگه ایه،زودتر هم خوشبخت شو بیاین با خانمت بگین ما هم ذوق کنیم و براتون آرزوهای خوب کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دومین قرار ولی  اولین قرار مهممون بود وسط ماه. رمضون بودپرسید مامانت روزه است نفهمیدم چرا می ...

ممنون که مارو با نامزد دست و دل بازت اشنا کردی،یکم فقط شبیه پز دادن بود ولی نادیده میگیرم😂😂😂😂

ممنون که مارو با نامزد دست و دل بازت اشنا کردی،یکم فقط شبیه پز دادن بود ولی نادیده میگیرم😂😂😂😂

اوه ببخش عزیزم از این زاویه نگاه نکرده بودم قصد بدی نداشتم خوبه که نادیده میگیری،  فکر هم کردم شما به اون بنده خدا که دست و دلباز نبوده جواب منفی دادی و صرفا ای این جهت گفتم که این یکی از راه های شناخت خسیسیه ولی حق با شماست اشتباه کردم اینجوری گفتم 

البته شوهرمه الان

اوه ببخش عزیزم از این زاویه نگاه نکرده بودم قصد بدی نداشتم خوبه که نادیده میگیری،    فکر ه ...

شوخی کردم عزیزم😁 ایشالا که به پای هم پیرشید😁

والا تو این دوره زمونه که همه اکثرا به پست مردای بد میخورن دیدن یه زوج خوشبخت مثل شما ادمو خوشحال میکنه،انشالله که همیشه خوش باشین❤

وای ننه چه رمانتیکککک🥲🥲🥲🥲اشک در چشمانم حلقه زد🥲😂 چه دختر خرشانسی کاش قدرتو بدونه🥲😂 دخترا م ...

قضیه کنسل شد. :))) ی عالمه تاپیک دختر الان دیدم و عکس کراشاشونو گذاشته بودن💔اعتماد به نفس نداشتم قبلش الان دیگه نابود شدم💔

یک عدد پسر 🤘🏻
قضیه کنسل شد. :))) ی عالمه تاپیک دختر الان دیدم و عکس کراشاشونو گذاشته بودن💔اعتماد به نفس نداشتم قب ...

وا این همه آدم این همه وقت گذاشتن که شما به نتیجه برسید به همین راحتی جا بزنی؟؟؟ حالا من یه داستان واقعی تعریف کنم اعتماد به نفستون بالا بره 

یه بنده خدایی تعریف میکرد که عاشق دختر داییش بود،ولی از این پسرهایی که جز درس هیچ هنر دیگه ای نداشته 

از اون طرف هم دختر داییش خواستگار های جورواجور و خوبی داشته بعضی خواستگارهاش می‌گفت همه چی تموم بودن ولی دختر داییش  رد می‌کرده پسره هم میگه وقتی به اینها میگه نه من با چه جراتی برم بگم منم خواستگارتونم،میگه پیش خودم گفتم بذار حداقل خونه ام رو می‌سازم یه شغل خوب درسمم تموم میکنم بعد اگه دختر داییم بهم نه هم گفت آبروم نمیره بگن پسره ی یک لا قبا با چه جراتی اومده خواستگاری کسی که به این همه خواستگار می‌گفته نه،

حالا همه چی داشت و اومده مطرح کنه که بریم خواستگاری دختر دایی که دختره با یه خواستگار معمولیش نامزد می‌کنه می‌ره ،تموم نشده جالبش اینه که هیچکسی نمی‌دونسته چرا دختره داره همه خواستگارهاش رو بی‌دلیل رد می‌کنه تا یکروز وقتی چند سال گذشته بوده از ازدواج دختره، خواهر پسره به دختره میگه داداشم تو رو دوست داشته و می‌خواسته بیاد خواستگاریت ولی جرات نکرده، که دختره خون به پا می‌کنه و هزارتا دری وری بهشون میگه چرا؟ چون دختره هم تمام مدت منتظر پسر عمه بوده که به بقیه نه می‌گفته هرچی میشینه میبینه پسره رفت دنبال درسش یه شهر دیگه و پیش خودش میگه پسر عمه ام اصلا قصدی برای خواستگاری من نداره و بهتره بیشتر از این عمرم رو هدر ندم،پس ببین هیچی قابل پیش بینی نیست این پسره بخاطر اعتماد به نفس پایینش دختر مورد علاقه اشو از دست داد،ممکنه شما هم برای دختر مورد علاقه ات تا این درجه مهم باشی ولی خودت ندونی و بحساب چهارتا حرف این تاپیک یا کراش بقیه جا بزنی و از دستت بره و یک عمر حسرتش بخوری ....

وا این همه آدم این همه وقت گذاشتن که شما به نتیجه برسید به همین راحتی جا بزنی؟؟؟ حالا من یه داستان و ...

درسته

اما من ظاهرم خیلی خیلی معمولیه

و اون زیبا و جذابه واقعا و همکلاسیا پسرشو که دیدم انگار همه مدلن :)) چشم رنگی مو خفن تیپ و لباسا ...

یک عدد پسر 🤘🏻
قضیه کنسل شد. :))) ی عالمه تاپیک دختر الان دیدم و عکس کراشاشونو گذاشته بودن💔اعتماد به نفس نداشتم قب ...

ای خداااا🤦‍♀️پسر کی اعتماد به نفس تورو انقدر خورد کرده که الان شدی این؟🥲

به خدا عشق کاری به این چیزا نداره

اگه مهر یه نفر به دل ادم بیوفته دلیل و منطق حالیش نیس،حتی اگه خوشگل ترین پسرا دورت باشن

برعکسشم هست یارو خیلی خوشگله ولی هیچ جوره تو دل ادم نمیره

داداش شما هم اول برو رو اعتماد به نفست کار کن،تحمل نه شنیدنتو ببر بالا،شما پسرا در خواست دهنده این باید تحمل نه شنیدن داشته باشی

فوقش نخوادت یه نه میگه و خلاص،ترست از چیه؟بلاتکلیفی بدتره،بزار خیالت راحت شه،یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه!

ضمنا تو فقط چهره اتو درنظر میگیری،ولی ما دخترا مجموع چهره،قد،تیپ و هیکلو به عنوان جذابیت درنظر میگیریم

خودمن عاشق پسری شدم که شبیه عباس جمشیدی فره😂(اون بازیگره،اسمشو بزن گوگل میاره)

ولی تیپ و استایل و اخلاقشو دوس دارم،خودمم تعجب میکنم چه طور با این قیافه روش کراشم😂🤦‍♀️

قیافه خودمم به خدا خوبه😂پوستم سفیده چشمام عسلیه،قد وهیکلمم خوبه،اینارو گفتم که فکرنکنی از کمبود پسر روش کراش دارم😂خلاصه که علف باید به دهن بزی شیرین بیاد😂

کراش بدبخت من روحشم خبر نداره من چندساله چشمم دنبالشه😂فکرنکنم حتی در تخیلش بگنجه من تا چه حد حواسم بهشه ،انقدر که دوری میکنم ازش😂البته دلیلش ناز کردن نیس،دلیلش اینکه باهمه میلاسه و ادم واقعا نمیتونه خیلیم بهش اطمینان کنه🥲ولی مطمئنم اگه میدونس من روش کراشم پشماش میریخت🤣🤣🤣

ای خداااا🤦‍♀️پسر کی اعتماد به نفس تورو انقدر خورد کرده که الان شدی این؟🥲 به خدا عشق کاری به این چ ...

همکلاسیام :))♡ 

یعنی یه پسر خیلی خوشگلتر ببینی فکرت نمیره پیش اون؟💔

یک عدد پسر 🤘🏻