چند بار برید بیرون و ... حرف قشنگو همه میزنن تو موقعیتا رفتارشو تحلیل کن ببین مودبه دست و دلبازه ...
فکر میکنم ازدواج موفقی داشته باشید چند جلسه مشاوره هم با خانمه برید حتما ،به هزار بار بیرون رفتن و حرف زدن می ارزه،بیرون و حرف زدنم خیلی خوبه ولی شناخت و اطلاعاتی که توی جلسات مشاوره دو طرفتون کسب میکنید خیلی بیشتره مثل حرکت با هواپیماست یا جت تا اینکه ماه ها و روزها با هم بیرون برید که مثل دوچرخه سواریه،این خیلی به موفقیت ازدواجتون کمک میکنه.من و همسرم مشاوره رفتیم و البته من چند صد تا سوال نوشته بودم همه رو لازم نبود بپرسی بعضیاش کاملا مشخص بود و میدیدم ،مثلا بچه گانه است به طرف بگی شما دست و دلبازی یا خسیس؟ مسلما نمیگه من خسیسم،ولی اگه چند بارباهاش رفتی بیرون و گرسنه و تشنه برگشتی و پول کرایه نداد و مسیر زیادی راه بردت خب مشخصه خسیسه،البته قدم زدن در زمان و شرایط نرمال رو نمیشه گفت خسیسه حتی دیدم زوج های که یکی یا حتی هر دوشون خودشون مشاور هستن هم قبل از ازدواجشان مشاوره رفتن و میگن ما هرچقدرم دانا باشیم بازم یه سری نکاتی هست که ممکنه از چشممون مخفی بمونه و حواسمون نباشه و نفر سوم که یه مشاور آگاه و بیطرفه میتونه بهتر راهنماییمون کنه به مسیر درست،اینجور بگم که پسر یا دختری هم که حاضر به مشاوره رفتن نباشه خیلی مناسب نیست چون یا مشکلی داره و میترسه مشاوره اونو رو کنه یا خودشو علامه دهر و خیلیافراطی عاقل میدونه