2777
2789
ادکلن خوب یادم رفت یه ۶ تومن خرج کن یه ادکلن اصل بگیر  خب معلوم نمیاد

والا ی ادکلن خریدم ۴ تومن پارسال.(دیور هوم اینتس)

عطر پسرخالم که ۳۰۰ تومن بود بهتر بود بوش و ماندگاریش😕💔

یک عدد پسر 🤘🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا۶ تومن دیگه خیلیه😐😂بنده خدا جوونه رحم کن😂در حد ۵۰۰تا یه تومن هم خوبه ولی خوش بو بگیر

۵۰۰ تومنی با ۶ تومنی دنیااا اختلافشون هست 😅😅 

غذای مورد علاقه من سبزی پلو با ماهی و باقالللی پلووو با گردن هست 
این تازه عزت اللهی رو گفت یا یزدانی ۷ سانت اختلاف داره خیلیی هست

من به مربیم میگم برنامه قد بنویس واسم میگه لازم نداری(خودش ۱۸۳ ئه) میگه هکلت پر بشه بلندتر بنظر میرسی

منم فک میکردم ۱۹۲ اینا خیلی خوبه اما تو باشگاه دیدم واقعاا بلندن دیگه

و دخترای ایران معمولا ۱۶۵ ان خیلی زیاد میشه اختلاف

یک عدد پسر 🤘🏻
من به مربیم میگم برنامه قد بنویس واسم میگه لازم نداری(خودش ۱۸۳ ئه) میگه هکلت پر بشه بلندتر بنظر میرس ...

شما یه تاپیک بزن ببین ما چقدر دختر ۱۷۰ داریم 🤣🤣

غذای مورد علاقه من سبزی پلو با ماهی و باقالللی پلووو با گردن هست 
به جا سینما شام دعوتش کن دست و دلبازیت رو نشون بده

والا میدونه دست و دلبازم

چون هر وقت میبینمش ی چی میبرم واسش

بعدم من سینما معمولی نمیخوام ببرمش

اگه شد ی سانس سینما رو میخوام اجاره کنم(اونجا زیاد میرم شاید قبول کنن نمیدونم) دو تایی باهم فیلم مورد علاقشو ببینیم

یک عدد پسر 🤘🏻
والا میدونه دست و دلبازم چون هر وقت میبینمش ی چی میبرم واسش بعدم من سینما معمولی نمیخوام ببرمش اگ ...

وای ننه چه رمانتیکککک🥲🥲🥲🥲اشک در چشمانم حلقه زد🥲😂

چه دختر خرشانسی کاش قدرتو بدونه🥲😂

دخترا مردم چه پسرایی عاشقشون میشن،ما چه پسرایی

هعیییی...تف به این روزگار😂

وای ننه چه رمانتیکککک🥲🥲🥲🥲اشک در چشمانم حلقه زد🥲😂 چه دختر خرشانسی کاش قدرتو بدونه🥲😂 دخترا م ...

من پول بلیطمم خودم میدادم 😂😂😂😂

تازه ماه رمضون رفتیم ک چیزی نخوریم😂😂

نخطه.
چند بار برید بیرون و ... حرف قشنگو همه میزنن تو موقعیتا رفتارشو تحلیل کن ببین مودبه دست و دلبازه ...

فکر میکنم ازدواج موفقی داشته باشید چند جلسه مشاوره هم با خانمه برید حتما ،به هزار بار بیرون رفتن و حرف زدن می ارزه،بیرون و حرف زدنم خیلی خوبه ولی شناخت و اطلاعاتی که توی جلسات مشاوره دو طرفتون کسب میکنید خیلی بیشتره مثل حرکت با هواپیماست یا جت تا اینکه ماه ها و روزها با هم بیرون برید که مثل دوچرخه سواریه،این خیلی به موفقیت ازدواجتون کمک میکنه.من و همسرم مشاوره رفتیم و البته من چند صد تا سوال نوشته بودم همه رو لازم نبود بپرسی بعضیاش کاملا مشخص بود و می‌دیدم ،مثلا بچه گانه است به طرف بگی شما دست و دلبازی یا خسیس؟ مسلما نمیگه من خسیسم،ولی اگه چند بارباهاش رفتی بیرون و گرسنه و تشنه برگشتی و پول کرایه نداد و مسیر زیادی راه بردت خب مشخصه خسیسه،البته قدم زدن در زمان و شرایط نرمال  رو نمیشه گفت خسیسه حتی دیدم زوج های که یکی یا حتی هر دوشون خودشون مشاور هستن هم قبل از ازدواجشان مشاوره رفتن و میگن ما هرچقدرم دانا باشیم بازم یه سری نکاتی هست که ممکنه از چشممون مخفی بمونه و حواسمون نباشه و نفر سوم که یه مشاور آگاه و بیطرفه می‌تونه بهتر راهنماییمون کنه به مسیر درست،اینجور بگم که پسر یا دختری هم که حاضر به مشاوره رفتن نباشه خیلی مناسب نیست چون یا مشکلی داره و می‌ترسه مشاوره اونو رو کنه یا خودشو علامه دهر و خیلیافراطی  عاقل میدونه