من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چند بار برید بیرون و ... حرف قشنگو همه میزنن تو موقعیتا رفتارشو تحلیل کن ببین مودبه دست و دلبازه ...
فکر میکنم ازدواج موفقی داشته باشید چند جلسه مشاوره هم با خانمه برید حتما ،به هزار بار بیرون رفتن و حرف زدن می ارزه،بیرون و حرف زدنم خیلی خوبه ولی شناخت و اطلاعاتی که توی جلسات مشاوره دو طرفتون کسب میکنید خیلی بیشتره مثل حرکت با هواپیماست یا جت تا اینکه ماه ها و روزها با هم بیرون برید که مثل دوچرخه سواریه،این خیلی به موفقیت ازدواجتون کمک میکنه.من و همسرم مشاوره رفتیم و البته من چند صد تا سوال نوشته بودم همه رو لازم نبود بپرسی بعضیاش کاملا مشخص بود و میدیدم ،مثلا بچه گانه است به طرف بگی شما دست و دلبازی یا خسیس؟ مسلما نمیگه من خسیسم،ولی اگه چند بارباهاش رفتی بیرون و گرسنه و تشنه برگشتی و پول کرایه نداد و مسیر زیادی راه بردت خب مشخصه خسیسه،البته قدم زدن در زمان و شرایط نرمال رو نمیشه گفت خسیسه حتی دیدم زوج های که یکی یا حتی هر دوشون خودشون مشاور هستن هم قبل از ازدواجشان مشاوره رفتن و میگن ما هرچقدرم دانا باشیم بازم یه سری نکاتی هست که ممکنه از چشممون مخفی بمونه و حواسمون نباشه و نفر سوم که یه مشاور آگاه و بیطرفه میتونه بهتر راهنماییمون کنه به مسیر درست،اینجور بگم که پسر یا دختری هم که حاضر به مشاوره رفتن نباشه خیلی مناسب نیست چون یا مشکلی داره و میترسه مشاوره اونو رو کنه یا خودشو علامه دهر و خیلیافراطی عاقل میدونه