2777
2789
والا من خیلی ذوق داشتم واسش هدیه خریدم و چند تا چیز دیگه. الان نگرانم فکر کنه خیلی سبکم.پیامامو خیلی ...

چندوقته اشنا شدین؟

ما دخترا تا از طرف مطمئن نشیم ناز زیاد میکنیم تا دست نیافتنی به نظر بیایم

البته گاهی هم واقعا طرفو نمیخوایم

ولی من خودم به شخصه با کراشمم همین رفتارو کردم🤣🤣🤣

خب لبخند کوچیک و مودبانه . تماس چشمی.تایید حرفاش با سر اینا نشون میده حداقل علاقه ای داری بهش.منم کس ...

اینایی که گفتید هست گاهی هم چشم تو چشم شدم باهاش ولی موقع حرف زدن نگاهش نمیکنم اون خیلی راحته زل میزنه ولی روم نمیشه

این روزا هرکی گفت دوستت دارم بگو تا ساعت چند؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندوقته اشنا شدین؟ ما دخترا تا از طرف مطمئن نشیم ناز زیاد میکنیم تا دست نیافتنی به نظر بیایم البته ...

چرا سیاست های اون دختر رو داری رو میکنید رابطشون خراب میشه که):

اینایی که گفتید هست گاهی هم چشم تو چشم شدم باهاش ولی موقع حرف زدن نگاهش نمیکنم اون خیلی راحته زل میز ...

منم سخته واسم زل بزنم تو چشم دختر😂ی بار ابراز علاقه خواستم بکنم خیر سرم داشتم اسفالتو نگاه میکردم بجای چشما طرف.اینم دید خیلی بی عرضه ام جوابمو نداد رفت🥲💔

یک عدد پسر 🤘🏻
منم سخته واسم زل بزنم تو چشم دختر😂ی بار ابراز علاقه خواستم بکنم خیر سرم داشتم اسفالتو نگاه میکردم ب ...

اره خیلی سختههههه...خیلی من انگار دارم وا میرم ...چشاش سبزه خیلیییی روشنه دیگه بدتررررر اصلا نمیتونم نگاه کنم😑

حرفی راجع به این مسائل عشق و عاشقی رد و بدل کردین؟یا فقط دوست معمولی هستین؟ اگه هنوز مستقیما چیزی ب ...

والا کادو رو دادم دیگه

نه حرفی نزدیم

میخوام هفته بعد دعوتش کنم بریم سینما

موقع برگشت بهش ی شاخه گل بدم🥴💔

یک عدد پسر 🤘🏻
والا من خیلی ذوق داشتم واسش هدیه خریدم و چند تا چیز دیگه. الان نگرانم فکر کنه خیلی سبکم.پیامامو خیلی ...

آخه تو رابطه نیستین که اولویتش باشی.

یکماه و نیم خیلی چیزا رو روشن می‌کنه، ب نظرم اگه برات روشن نشده وقتشه مستقیم‌تر ابراز کنی بهش

نخطه.
اتفاقا محکم میشه پسرا نمیدونن گاهی باهمین سردیا و ناز کردنا جا میزنن🤦‍♀️

کاش ناز و سرد بودن رو کم میکردن دخترا.نمیگم وا بدین اما جوری رفتار میکنین گاهی طرف تو دلش به خودش توهین میکنه چرا من کافی نیستم

یک عدد پسر 🤘🏻
آخه تو رابطه نیستین که اولویتش باشی. یکماه و نیم خیلی چیزا رو روشن می‌کنه، ب نظرم اگه برات روشن نشد ...

درسته اما میگم اگه اونم بهم علاقه داشت زود جواب میداد(چون میدونم انلاینه و سمت گوشی اما میزاره بعدا جواب بده) یا میگم مهم بودم واسش وسط چت نمیرفت و فردا جواب بده🥲

یک عدد پسر 🤘🏻
کاش ناز و سرد بودن رو کم میکردن دخترا.نمیگم وا بدین اما جوری رفتار میکنین گاهی طرف تو دلش به خودش تو ...

نمیشع به خدا🥲😂شما پسرا سریع دور وَر میدارین😂🤦‍♀️نمیشه زیاد رو داد بهتون😂البته بلانسبت شما 

ولی اکثر پسرا اعتماد به سقف عجیبی دارن😒😂