2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا من هی شک دارم که نکنه اینا رو میگه من مخم زده بشه 😐

چند بار برید بیرون و ...

حرف قشنگو همه میزنن

تو موقعیتا رفتارشو تحلیل کن

ببین مودبه دست و دلبازه و ... یا ن

یک عدد پسر 🤘🏻
دیگه وقتی اومده خواستگاری چرا بخواد الکی مخ بزنه؟

چون من اصلا راضی نبودم به اومدنشون کلا از اول همه میدونستن نمی‌خوام ازدواج کنم...گفتم شاید بخواد راضیم بکنه:/

این روزا هرکی گفت دوستت دارم بگو تا ساعت چند؟؟
اره اما به رومون نمیاریم.من ی دختری(تازه اشنا شدیم فقط دوستیم و خوشم میاد ازش) رو ۳ روزه ندیدم دارم ...

ببین درسته زیاد نباید هول بازی دربیاری

ولی اگر به طور غیرمستقیم بهش بفهمونی که توجه خاصی نسبت بهش داری که نسبت به بقیه نداری ،حسابی خودتو تو دلش جامیکنی

ضمنا به این زودیا ابراز علاقه نکن،فقط با کارات نشون بده،تا به وقتش که مطمئن شدی اونم میخوادت!

چند بار برید بیرون و ... حرف قشنگو همه میزنن تو موقعیتا رفتارشو تحلیل کن ببین مودبه دست و دلبازه ...

اره 

چرا هی میگه نگاهم نمیکنی من میگم از رو خجالته باور نمیکنه؟ 

هی میگه نکنه از من بدتون میاد 

این روزا هرکی گفت دوستت دارم بگو تا ساعت چند؟؟

من ظاهر برام اهمیت نداره فقط به دل بشینه

از ظاهر برام قدش مهمه مثلا خیلی کوتاه نباشه ولی یه وقت دیدی کوتاه هم بود عاشقش شدم!

بیشتر اخلاقیات مهمه برام

خسیس نباشه اصلاً، آدم با ایمانی باشه چون آدمی که خدا رو قبول نداره هر غلطی ممکنه بکنه، راستگو باشه، باسواد و آگاه باشه تحصیلات مهم نیست میتونه سوادشو از مطالعه آزاد بدست آورده باشه، کور و سطحی نگر نباشه

اهل کار باشه ولی درآمدش مهم نیست زیاد باشه فقط حلال باشه

آدم خوبی باشه، چشم چرون نباشه

اهل مشروبات الکلی هم نباشه اعتیاد نداشته باشه

حرف الکی نزنه حراف نباشه

لطفاً برای من دعا کنید 😍
ببین درسته زیاد نباید هول بازی دربیاری ولی اگر به طور غیرمستقیم بهش بفهمونی که توجه خاصی نسبت بهش د ...

والا من خیلی ذوق داشتم واسش هدیه خریدم و چند تا چیز دیگه. الان نگرانم فکر کنه خیلی سبکم.پیامامو خیلی دیر جواب میده یا شب موقع چت یهو میره و فرداش ان میشه میگم من اولویتش نیستم و باید بیخیال بشم

یک عدد پسر 🤘🏻

دخترا به یه جزئیاتی توجه میکنن که اگه شما پسرا میفهمیدین پشماتون میریخت🤣🤣🤣

مثلا اگه موقع رد شدن از خیابون بری سمت ماشینا وایسی که ازش محافظت کنی کلی این کارت براش ارزش داره اگه خاطرتو بخواد😁

اره  چرا هی میگه نگاهم نمیکنی من میگم از رو خجالته باور نمیکنه؟  هی میگه نکنه از من بدتو ...

خب لبخند کوچیک و مودبانه . تماس چشمی.تایید حرفاش با سر اینا نشون میده حداقل علاقه ای داری بهش.منم کسی نگاهم نکنه موقع حرف زدن یا غیره میگم حتما مشکلی دارم

یک عدد پسر 🤘🏻