2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو از ایرانسل زنگ زده بودن

آخه چند بار هم زنگ زده و برام پیام اومد بعد زنگ زد گفت داری با کی حرف میزنی گفتم هیچکی ولی بیاد خونه قیامت میشه 

ایرانسل من رو چک می کنه صد درصد 😬

آخه چند بار هم زنگ زده و برام پیام اومد بعد زنگ زد گفت داری با کی حرف میزنی گفتم هیچکی ولی بیاد خونه ...

چقدر تحت نظری😐😑

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊

الآن ایراد کار چیه ؟

من متوجه نشدم

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

نمیخوام مامانم بفهمه با دوستم صحبت می کردم اما میفهمه 

😳

خب همینو میگم دیگه ، چرا بهت ایراد میگیره وقتی با دوستت حرف میزدی ؟ 

دلیلش چیه ؟

توجیحش واسه این رفتارش چیه ؟

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

2790
2778
2791
2779
2792