2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بگو از ایرانسل زنگ زده بودن

آخه چند بار هم زنگ زده و برام پیام اومد بعد زنگ زد گفت داری با کی حرف میزنی گفتم هیچکی ولی بیاد خونه قیامت میشه 

ایرانسل من رو چک می کنه صد درصد 😬

آخه چند بار هم زنگ زده و برام پیام اومد بعد زنگ زد گفت داری با کی حرف میزنی گفتم هیچکی ولی بیاد خونه ...

چقدر تحت نظری😐😑

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊

الآن ایراد کار چیه ؟

من متوجه نشدم

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

نمیخوام مامانم بفهمه با دوستم صحبت می کردم اما میفهمه 

😳

خب همینو میگم دیگه ، چرا بهت ایراد میگیره وقتی با دوستت حرف میزدی ؟ 

دلیلش چیه ؟

توجیحش واسه این رفتارش چیه ؟

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز