2777
2789

سلام 

اگه دوست داری ی سری به تاپیک حاجت روایی من بزن،  به دردت میخوره💚

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ دعاهایی میخونی

هیچ دعای خاصی ندارم

نمازمو میخونم با خدا مثل دوستم حرف میزنم اول یکم نازشو میکشم بعد ازش میخوام اگه خیرو صلاحمه بهم بده واقعا تاحالا داده فقط رو بچه گیر کردم اونم میدونم یه خیری هست

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
هیچ دعای خاصی ندارم نمازمو میخونم با خدا مثل دوستم حرف میزنم اول یکم نازشو میکشم بعد ازش میخوام اگه ...

سر نمازت منم دعا کن دنبال کار و درامدم

اوضاع اقتصادیم خوب نیس

وقتی بیکارم اعتماد به نفسم میاد پایین

سر نمازت منم دعا کن دنبال کار و درامدم اوضاع اقتصادیم خوب نیس وقتی بیکارم اعتماد به نفسم میاد پایی ...

حتما عزیزم

خودتم سر نمازات دعا کن

دعا میکنم اما بعد عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه خدا بگه نماز میخونه چون ی چی ازم میخاد

اصلا این حرفو نزن عزیزم 

خدا از دل و نیت ادما خبر داره

خدا خودش گفته دعا کنید میگن هرکس دعا نکنه خدا قهرش میاد

باهاش دوست باش بهترین دوسته

الان من همه حرفامو با خودش میزنم

خوشیم ناراحیم درد ودلم گریه زاریم بخدا که بهترین همراهه

شما بیشتر چیو میخونید

من برای هر حاجتی فقط یه نوع ختم میگیرم، یعنی چند تا دعا با هم نمیخونم اگه لازم شد همون یه دعا رو چند بار میخونم 

نذر چهل تا سوره یس و صلوات برای صاحب الزمان رو بیشتر از بقیه میخونم 

ایا صبح نزدیک نیست؟؟؟