2789
عنوان

پیش دبستانی

201 بازدید | 24 پست

سلام وقت همگی بخیر 

پسر من امسال پیش دبستانی هست حدود سه هفته رفت اینقدر مدرسه ایراد گرفتن برای هرچیزی تصمیم گرفتم مدرسه رو عوض کنم گفتن ارتباط نمیگیره با بچه ها چندین جلسه مشاوره روانشناس کودک و بازی درمانی بردم ولی از همون وقت که اواسط آبان بوده تا الان دایم مریض بوده و نشده برم جای جدید به نظرتون از اول زمستون ثبت نام کنم؟

به نظرتون میتونم خودم تو خونه باهاش کار کنم کلی کتاب داشت تومدرسه اونا رو دارم ؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اجباری کردن امسال پیش دو رو مدرکش لازمه واسه مدرسه

پرسیدم گفتن اجباری نیست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اجباری کردن امسال پیش دو رو مدرکش لازمه واسه مدرسه

نه اجباری نیست من از مدرسه پرسیدم هیچ کجا اجباری نیست دوازده سال تحصیل فقط اجباریه پیش جزوش نیست این دقیقا جمله ایه که مدیر مدرسه پسرم بهم گفت

من بچه ام رو گذاشتم پیش دبستانی خودش علاقه هم داره 

ولی از اول مهر همش مریض بود خیلی کم تونست بره 

الان هم دو هفته است به خاطر الودگی هوا تعطیله 

به نظرم تو خونه باهاش کار کن یا اگر خانه دار هستی و اطرافتون کلاس هست ببرش کلاس 

یا اگر همکاری می کنه کلاس آن لاین ثبت نامش کن 

و بیخود هزینه برای مدرسه نده

پیش دو رو حتما بره .....من معلم اول هستم ....دانش آموزانی که پیش نرفتن خیلی تو اول عقب می مونن البته ...

الان سه ماه گذشته چی کنم اون یک ماه هم مدرسه بوده باور کنید هیچی یاد ندادن کتابهاش سفید بود امروز خودم باهاش کار کردم 

نه اجباری نیست من از مدرسه پرسیدم هیچ کجا اجباری نیست دوازده سال تحصیل فقط اجباریه پیش جزوش نیست این ...

من شهرستانم از چندتا مدرسه پرسیدم گفتن ثبت نام نمیکنن بدون پیش دو 

نه اجباری نیست من از مدرسه پرسیدم هیچ کجا اجباری نیست دوازده سال تحصیل فقط اجباریه پیش جزوش نیست این ...

مدرسه که میرفت گفتن ببر هزینه روانشناس کن بردمش گفت بچه هیچ مشکلی نداره ولی بیارش بازی درمانی که الان سه ماهه داره میره هرکسی میبینه میگه چقدر ساکت شده نسبت به قبل مدرسه اش تحمل یک شیطنت ساده رو نداشت فقط ایراد میگرفتن و برچسب میچسبوندن