2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 24 پست
من بچه ام رو گذاشتم پیش دبستانی خودش علاقه هم داره  ولی از اول مهر همش مریض بود خیلی کم تونست ...

پسر من هم علاقه داشت خیلی زیاد با شادی رفت مدرسه خودش صبحها بیدار میشد از ذوقش ولی مدرسه همش ایراد گرفت و هر روز داستان که درنهایت پرونده اش رو گرفتم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان سه ماه گذشته چی کنم اون یک ماه هم مدرسه بوده باور کنید هیچی یاد ندادن کتابهاش سفید بود امروز خو ...

اگر واقعا خودتون کار میکنید و تو خونه با آموزش مشکلی ندارد ایرادی نداره اما تو مدرسه علاوه بر آموزش خیلی مفاهیم دیگه یاد می گیره مثل مهارت های زندگی....اگه تو خونه آموزش میدین ...مفاهیم چپ و راست و بالا و پایین و اول و آخر و وسط و ......معنی تفاوت و الگو و رنگ ها و داستان گفتن و خیلی تمرین کنید ....اینا پایه و اساس ریاضی اول هست.... مثلا تو کلاس می گفتم کتاب تون و باز کنید اول یا آخر کتاب ...نمی دونستن اول و آخر و وسط  کتاب کجاست ...دست چپ و راست و بلد نبودن مداد درست دست شون نمی گرفتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان سه ماه گذشته چی کنم اون یک ماه هم مدرسه بوده باور کنید هیچی یاد ندادن کتابهاش سفید بود امروز خو ...

وااا جه بد

پسر من تا الان  ۱۶  تا شعر اونم تقریبا طولانی

۶ تا سوره 

کلی چیزای دیگ آموزشی  مثل حیوانات اهلی و غیر اهلی و این چیزا

چند مدل نقاشی و  الگو ی دفتر شطرنجی سخت که دیگ الان راه افتاده هر الگویی معلم بکشه این خودش ادامه شو میره 

و ..‌‌

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
من شهرستانم از چندتا مدرسه پرسیدم گفتن ثبت نام نمیکنن بدون پیش دو 

من کرجم مدرسه ای که بود گفتن پیش دبستانی اجباری نیست اگر اجباری بود حتما از طریق رسانه ها اعلام میکردن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وااا جه بد پسر من تا الان  ۱۶  تا شعر اونم تقریبا طولانی ۶ تا سوره  کلی چیزای دیگ ...

چه خبره ۶ تا سوره ....شعر هم زیاد هست....قرار نیست ذهن بچه رو پر کنیم....تو پایه اول حتی ما سوره رو اجبار نمی کنیم حفظ کنن....همین که بچه بتونه بگه بسم الله الرحمن الرحیم میگن بدیم خیلی خوب

من کرجم مدرسه ای که بود گفتن پیش دبستانی اجباری نیست اگر اجباری بود حتما از طریق رسانه ها اعلام میکر ...

حالا من نوشتم دیگه ولی خیلی راضیم در حد کلاس دوم درس کار میکنم 

اگ ارتباط نمیگیره که حتما بفرس مدرسه تا عادت کنه و سال بعد عاصی نشی چون امسالم نره سال بعد مجبوره ...

میدونه مدرسه یک سری بچه ساکت میخواستن که نه حرف بزنن نه بازی کنن سر هرچیزی بازخواست میکردن بعد من بردمش روانشناس کودک گفت مشکلی نداره

اگر واقعا خودتون کار میکنید و تو خونه با آموزش مشکلی ندارد ایرادی نداره اما تو مدرسه علاوه بر آموزش ...

دقیقا همین مفاهیم رو امروز شروع کردم طبق کتابش باهاش کار کنم تا الان هم کلی عقب افتاده ولی ماشالله باهوشه زود یاد میگیره 

وااا جه بد پسر من تا الان  ۱۶  تا شعر اونم تقریبا طولانی ۶ تا سوره  کلی چیزای دیگ ...

تمام دفتر کتابهاش سفید معلمش خیلی بی تجربه بود نتونست ارتباط برقرار کنه و کار انجام بده فقط هرچی میشد بچه رو میفرستاد دفتر اونا هم بلافاصله زنگ میزدن خونه

چه خبره ۶ تا سوره ....شعر هم زیاد هست....قرار نیست ذهن بچه رو پر کنیم....تو پایه اول حتی ما سوره رو ...

نه من دوس دارم 

حفظیات و از الان مثل آب خوردن یاد میگیره و برای کلاس دوم سوم  دیگ استاد میشه

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻