2777
2789
عنوان

لیدی میل

96 بازدید | 8 پست

سلام خوبید همگی.مامانا من هفته ۲۱.بعد قرص هایی ک دکتر داده رو میخورم شدیییید اشتهام زیاد میشه منم از خودم چاقم میترسم وزنم بالابره و بعد بارداری بمونه روم.واسه همین قطعشون کردم و سعی میکنم کم غذا بخورم.حالا واسه جنین نگرانم .بنظرتون اگ از الان لیدی میل بخرم بخورم روزی ی پیمانه ضرر داره؟؟

بچه ها اگ چشمتون ب این متن خورد واسه براورده شدن حاجتم دعا کنید😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بدون تجویز پزشک ضرر داره بعدشم صبر کن هفته ۳۱ برات سونو مینویسن تو سونو وزن جنین مشخص میشه اگه کم باشه از هفته ۳۱ ب بعد خودشون بهت میگن بخری بخوری،برای وزن گیریش روزی یه دون بستنی بخور وزن میگیره،اگه میترسی وزن خودت بالا بره غذاهای فست فودی و اینارو کنار بزار سعی کن بادوم هندی بخوری جنین وزن میگیره ولی خودتو چاق نمیکنه،چیاییکه ارزش غذایی ندارن نخور مثلا شیرینی های قنادی رو نخور چیپس و پفک و ایتارو نخور،بجاش حبوبات بخور لبنیات بخور مغزیجات بخور ک خودت زیاد چاق نشی ولی نینی وزن بگیره

اره بدون تجویز پزشک ضرر داره بعدشم صبر کن هفته ۳۱ برات سونو مینویسن تو سونو وزن جنین مشخص میشه اگه ک ...

اره دیگه میترسم اونم با من وزن نگیره مرسی ک گفتی

بچه ها اگ چشمتون ب این متن خورد واسه براورده شدن حاجتم دعا کنید😭
اره دیگه میترسم اونم با من وزن نگیره مرسی ک گفتی

نه عزیزم نترس،اون تو چه بخوای چ نخوای از بدن خودت تغذیه میکنه کاری نداره تو میخوری یانه،هرجی که لازم داره از بدنت میکشه،خودش وزن میگیره اصلا نگران نباش و تا هفته ۳۱ و ایناهم نگران وزنش نباش،اون موقع سونو میدی اگه وزنش کم بود بهت میگن ک چی بخوری وزن بگیره