2777
2789
عنوان

واقعا دلتنگی چیزه‌کثافتیه😢😐

423 بازدید | 52 پست

هست دیگه پرتت میکنه تو‌گذشته ای ک نیست دیگه  هی مرور مرور خاطرات ب خودت میایی میبینی چندین ساعت گذشته....

خاطرات کسی ک کنارت باشه بهش دسترسی داشته باشی شیرینه ولی نه کسی ک دیگه نداشته باشیش....اه😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مخصوصا وقتی طرف عین خبالشم نیس

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
اره مخصوصا وقتی طرف عین خبالشم نیس

دقیقن

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

خودت میگی دلتنگی..هروچی ک دل خواست رو ک بهش نمیدن پتو بکش رو سرت تخت بخاب اهمیت ب ونگ ونگای دلت نده 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

هیچ وقت دعای بد براش نکردم 

یه شب آنقدر حالم بد بود اینقدر بی قرار بودم مثل اسفند رو آتیش از دلتنگیش ده بار پشت سر هم گفتم خدا لعنتت کنه که منو  ب این روز انداختی :

دستوری که دلتنگیش هم دوست دارم 

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
خودت میگی دلتنگی..هروچی ک دل خواست رو ک بهش نمیدن پتو بکش رو سرت تخت بخاب اهمیت ب ونگ ونگای دلت نده& ...

درسته ولی بعضی دلتنگیا صرفا عشق و عاشقی نیس یا طرف مرده کلا چیز مزخرفیه

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی