2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه ها

266 بازدید | 17 پست

سلام مامانا دخترم ۱۶ ماهشه خیلی کم حرف میزنه تشنه ک باشه میگه اب یا مثلا بچه ببینه میگه نی نی بابا مامان دادا ننه ام بلده ولی نمیگه باید بگیم تا بگه قبلا دد هم میگفت الان نمیگه عادیه یا نه؟؟

عزیزم عادیه

جای نگرانی نیست

بنظرم خوب هم هست برا این سن

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زيادي هم بلده

ديگه ١٦ماهه توقع داري جمله بگه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

میتونه عادی باشه

میتونه نباشه

ما به بچه مثل یک پیکج باید نگاه کنیم

و تکاملش رو بسنجیم..

مثلا تاخیر رشدی داره؟

ایا متوجه میشه؟ ارتباط داره..

اگر بقيه مسائل نرمال باشه

همين ميزان كه گفتين كفايت ميكنه

💕

اره دیگه عادیه...ماشاالله خوبه که ...چ توقعی داری...پسرمنم 18 ماهشه همینارومیگه...دوهفته پیش سرماخودد بردم مطب...بچه هایی بودن ازپسر من بزرگتر مادراشون میگفتن بلدنیستن هیچی بگن یکی فقط بلددبود بگه آب...یکی هم فقط بلد بود بگه مامان

روابط اجتماعیشو ببر بالا . کارتونای فارسی بزار براش 

کتاب داستان شمرده شمرده براش بخون . باهاش زیاد صحبت کن ازش زیاد سوال بپرس مجبور شه صحبت کنه 

همه اینکارا باعث میشه فعالیت زبونش بیشتر بشه و یادگیری محیطی ام توسط پدر مادر صورت میگیره . میدونی باهاش حرف بزنی چقد کلمه های جدید یاد میگیره ؟

باید خییلی باهاش تمرین کنی.مثلا بغلش که میکنی به وسایل خونه اشاره کن و اسم اون وسیله رو بگو.یا میخوای بهش چیزی بدی بازم اسمشو بگو یا مثلا بهش بگو فلان چیز رو بده ،اسمش رو بگو تا بچه همه این کلمات رو بشنوه.به مرور و با تمرین یاد میگیره.

زيادي هم بلده ديگه ١٦ماهه توقع داري جمله بگه

اخه مثلاخکدش نمیگه ما باید بهش بگیم بگو بابا بگه بابا یا بگو دادا بگه دادا خودش فقط ابو نی نی میگه یا موقع گریه منو صدا صدامیکنه