سلام،دخترم ۲۲ماهشه،یبوست نداره،ایستاده پی پی میکنه زور میزنه قرمز میشه
میدونم اگه بشینه راحت تر دفع میکنه،اما نمیشینه اذیت میشه
سه ماهه داریم تمرین نشستن انجام میدیم🤦♀️اما بازم موقع دفع میره یه گوشه ای ایستاده انجامش میده
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
منم همون ۲۲ ماه از پوشک گرفتم. البته بچه با بچه فرق میکنه. دخترمو پوشکش میکردم یه جیش کوچولو میکرد هی وسط پاشو اشاره میکرد میگفت میخاره مامان... از پوشک گرفتمش راحت بچه ام
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بای بای پی پی براش بگیرید مثلا خودت پی پی کن باهم برید قوربون صدقه پی پی برید آب بزنید بای بای کنی ...
ممنون از راهنماییات عزیزم❣
عزیزم بیا بهت یاد بدم یه پروسه داره اول اول یه دستشویی کودک بگیر عروسکش که دوس داره بذار پی پی جیش ک ...
با دستشویی آشناست،باهم میشینیم تو دستشویی اما همینکه احساس دفع میکنه میدوعه میره یه گوشه ایستاده انجام میده،بنظرت ملین بدم شل بشه ممکنه اثر داشته باشه تو نشستنش؟