2777
2789
عنوان

ترس از پی پی

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 38 پست
نمک/:

شماناراحتی؟فضول خانوم

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
یعنی از پوشک گرفتینش؟

نه زوده واسه پوشک،میخوام با پوشک بشینه پی پی کنه،اخه ایستاده اذیته،بشینه راحت تر دفع میکنه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیشینه،پادرد شدم انقد که هرروز جلوش نشستم😅

ازاین توالت فرنگیانداره؟

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

عزیزم بیا بهت یاد بدم یه پروسه داره اول اول یه دستشویی کودک بگیر عروسکش که دوس داره بذار پی پی جیش کنه یاد بگیره اون بچه تا حالا با پوشک کرده ایستاده بوده بلد نیست همه بچه ها همین هستن اروم اروم یاد میگیره

مشکل پسر من  هزار بار گفتم بهش تا یاد .گرفت

واااای،چقد طول کشید،بخدا دلم میسوزه اونجوری عین لبو میشه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بای بای پی پی براش بگیرید

مثلا خودت پی پی کن

باهم برید قوربون صدقه پی پی برید آب بزنید بای بای کنید

تشویقش کنید تا اونم تو سنگ توالت پی پی کنه

کار سخت و طاقت فرسایی 

اما خب چاره ایی نی.

در صمن بهش روغن زیتون بده اگ تنهایی نمیخوره تو غداش استفاده کن

کره خالی بده بخوره

سوپ جو پرک با کره درس کن توش کدو سبز رنده کن بریز گوجه رنده

همشون مسهل هستن تا وقت پی پی شد.تو دستشویی براش شکلات بذار یا یه عروسک بذار بگو داره صدات میکنه

سنگ توالت هم گرسنه ست منتطر پی پی شماست 

خلاصه ترفند باید بزنی

ن آخه فک میکنی خیلی نمکی😂 طرف میگه هرچی بش میگم بشین، نمیشینه، اومدی میگی خب بگو بشینه دگ ؟؟؟😐

خب.خوداسی بهم نپرید.نمیدونستم وکیلشی.

دختر منم دقیقا همینه ۲۰ ماهشه. ایستاده جیش میکنه. پی‌پ هم میگه ولی کارشو انجام نمیده تا پوشکش کنم ک البته اونم به شکل ایستاده. نمیدونم چطوری بهش بگم‌. میگم بشین میشینه اما برا ی لحظه

من به دخترم گفته بودم مثلا آدم بزرگا اینجوری میشینن جیشی و پوپو میکنن😂 با اون مشکل نداشتم. مشکلم اولین باری بود که تو دستشویی نشست و شکمش کار کرد و مدفوعشو دید خیلی ترسید و گریه کرد. چند روز خودشو نگه میداشت ...پیر شدم تا براش طبیعی شد ولی گذشت. یکم صبور باش حل میشه

و خدایی که به شدت کافیست...
سرپا نشستن رو یادش دادی؟

اره،یه ظرف آب میذارم جلوش سرپا میشینه توش کف بازی میکنیم،به محض اینکه احساس دفع میکنه میدوعه میره یه گوشه ایستاده کارشو انجام میده

زود از پوشک گرفتیش؟؟

نه عزیزم،پوشکیه،فقط میخوام تو پوشک بشینه پی پی کنه،ایستاده خیلی اذیت میشه

توالت ایرانی دارین یافرنگی؟

هردو داریم ،هنوز از پوشک نگرفتمش،میخوام تو پوشکش نشسته پی پی کنه