2777
2789

بچه ها الان ۸ روز به موعدمه و دکتر گفته احتمالا این ماه باردار میشی حالا از بعد ظهر نوک سینه هام به شدت می سوزه و کمی داغه انگار کسی بوده با این علائم باردار بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خودش از علایم بارداری هست و اصلا تفاوت درد سینه پریودی و بارداری همینه که توی بارداری نوک سینه اول حساس میشه ،اما باز هم من توصیه میکنم اصلأ به علایم پیش از موعد توجه نکنین

این خودش از علایم بارداری هست و اصلا تفاوت درد سینه پریودی و بارداری همینه که توی بارداری نوک سینه ا ...

موافقم. چون منم همه علائم بارداری رو قبل از پریودم همیشه داشتم حتی حالت تهوع و حساسین به بو

و خدایی که به شدت کافیست...
موافقم. چون منم همه علائم بارداری رو قبل از پریودم همیشه داشتم حتی حالت تهوع و حساسین به بو

ولی من هیچ کدوم از این علائم هیچ وقت نداشتم علائم من فقط دل درد و کمر درد بعد پریود شدنه

من تو هیچ کدوم از پریودیام اینطور نشدم دردش برام تازگی دارا

نمیدونم... البته من بارداری اولم خیلی به علائم توجه میکردم. ایندفعه دخترم تب داشت ده شب پشت سرهم اینقدر درگیر بودم به علائم اولیه اش دقت نکردم. حتی یادم نبود عقب انداختم. با اینکه سه ماه لتروزول مصرف میکردم و منتظر بودم

و خدایی که به شدت کافیست...

منم همینطور اما تا قبل از اقدام چون توجه نمی‌کردم زیاد متوجه نبودم اما تو اقدام ک بودم فهمیدم من قبل پریود یه حالت تهوع خفیف هم میگیرم🤣

نمیدونم... البته من بارداری اولم خیلی به علائم توجه میکردم. ایندفعه دخترم تب داشت ده شب پشت سرهم این ...

همون بی خیالی مهمه ولی من آنقدر این چند ماه همه علائم و به بارداری ربط میدم که همیشه ضد حال میخورم😆

دعا کنین لطفا🤗🤗