2777
2789
عنوان

خانماااااا شوهرم تک فرزندهههه.....

549 بازدید | 41 پست

سلام خوشگلا من همسرم تک فرزنده الان هفت ماه میشه که عروسی کردیم اومدیم سر زندگیمون الان دو هفته میشه پدر شوهرم فوت کرده الان خونه اونا میمونیم خیلیم زجر میکشم چون فامیلای مادر شوهرم خیلی  زیاده هعی میان میخورن میرن حتا نمیتونم راحت بشینم به مادر شوهرم میگم بریم یکی از زمینای پدر شوهرمو بفروشیم بریم ی خونه دو طبقه بگیریم میگه من نمیتونم بنظر شما من چیکار کنم؟؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه فوت کرده یکسره مهمون میاد دیگه حالا کم کم باید بشینید ببینید چیکار باید کنید الان زوده همه تو جو هستن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

فعلا این حرفت درست نبوده بزار یکسال بگذره گناهم داره

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا