امروز ۱۴ سیکلم بود و رفتم سونو که ببینم فولیکول غالب دارم یا نه،ولی دو تا فولیکول ۹ و ۱۱ داشتم که خیلی ریزن.باید چکار کنم که بهتر به سایزشون؟یکساله اقدامم و یه بارم سقط داشتم فکر کنم اونم بخاطر همین ضعیف بودن کیفیت تخمک هستش.
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
دکتر من میگفت تنبلی تخمدان و پلی کیستیک درمان نمیشه مثل بیماری تیروئید میشه کنترل اش کرد ک عوارضش کمتر نشون بده
این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
قدیم اصلا پریودام منظم نبود ولی دو سه سالی بود که حتی روز و ساعتشم درست و منظم بود.ولی الان دوباره ا ...
وقتی شروع به اقدام میکنی عقب جلو میشه اونم اشکال نداره ...البته تا یک هفته ده روز عقب افتادنش عیب نداره ولی اگه دوماهم شده باید حتما درمان شی امکان تنبلی تخمدان هست